Kaan abi çözmene sevindim. Abi kusura bakma bu aralar çok karışık iş durumları olduğundan geri dönüş yapamadım özür dilerim. Sanırım uyululuk modu ile açtın. Bende 64 bit windows 7olduğundan sanırım uyuymluluk modu işe yaramadı. Bu yüzden önermedim ama olsun çözdüğüne sevindim Aşağıdaki modülleri işaretledim. Bu kısımlara giriş yapabilirsin. (abs modülüne abs si olan araçlar girebilir.) Gösterge kısmına girebilmen lazım aslında verdiği hatayı buraya koyabilirmisin? Çıkan hatada immo bir kere anahtarını okuyamamış o. Yani aracında hiç problem yok MaşaAllah
Kablonuz hangi versiyon ve nerden temin ettiniz acaba ?GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evt var ama 409.1 ile alakli her bolume girilmedigi adaptasyon yapilmadigi soyleniyor ne derece dogru bilemiyorum ?GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi senin bilgisayar çok karıştı başka bir pcde bu hatayı vermez bence. Başka bir pc ile dene çünki ben hiç böyle bir hata ile karşılaşmadım. Hall ayarı görme diye bişey yok o ölçü aleti ile ölçülüyor. Motor sıcaklığıda motor bölümünde kod 1 yada 2 olması lazım.
Eee abi patladımı sonrası nerde
airbag ışığı yandı söndü yandı söndü
Arkidesler 409 alsam yardimci olurmusunyz bana ona gore siparis vercem bazi yerlerde 6n lerde 409 yeterli diyor bazisinda kablo kisitli olmaz dior benim istedigim sanziman adaptasyonu bogaz kelebegi adaptasyonu okdr ?SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ok kardeşim kodlama bölümüde tamam wmvareyi silmedim daha belki çakışıyor alabilir silip öyle deneyecem bakalım.
Gördünmü motor sıcaklığı abi ?
yok nereden hangi bloktan bakılacağını buldum hatta çok önemli bloklar var bakılması gereken ararken bir sitede denk deldim hemen "PrtScn" yaptım ilk boş zamanda kurcalayacağım.