Gönderen Konu: KALORİFERİNDEN PİS KOKU GELEN ve FAZLA ISITMIYOR DİYENLER ___BUYRUN___  (Okunma sayısı 28488 defa)

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
Anlatı için teşekkürler. Yalnız Kalorifer motoru ile iç sürkülasyon motoru birbirinden farklı diye biliyorum. Son resimde kalorifer motoru dediğiniz ve polen filitresi söküldüğünde karşımıza çıkan motor devir daim motoru olabilir mi?
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı mesuttekin

• Profili Görüntüle
benım bulunduğum şehirde bu ön konsolu sökebılecek bır usta tanımıyorum sökse gerı takamaz :D
:tamamdir
Karar veremedim ya la

Çevrimdışı edincol

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Polo 6N2 - AKK - Comfortline
Aktif karbonlu filtre de kullanırsanız dışarıdan gelen kötü kokular da süzülmüş olur.
Akıl yaşta değil baştadır.

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
Anlatı için teşekkürler. Yalnız Kalorifer motoru ile iç sürkülasyon motoru birbirinden farklı diye biliyorum. Son resimde kalorifer motoru dediğiniz ve polen filitresi söküldüğünde karşımıza çıkan motor devir daim motoru olabilir mi?
hayır devirdaim motoru değil o kalorifer motoru.

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
ben sökmeye çalıştım kaloriferi ancak çok zor sadece sıkıntı olan yeri düzelttim sıcak soğuk açma düğmesinin telinin bağlandığı yer var peteğin orda onda sıkıntı varmış daha öncede birisi yapmış ama uydurma okadar olur kendim daha sağlam bi şekilde halletim oldu ancak panellerin üstü sünger kaplı elimin değdiği dağıldı bir müddet ızgaralardan hep sünger fışkırdı.bozşver fışkırmasını seyir halinde gözüme gitti.
 ;) ;) ;)