Gönderen Konu: Performans Bora vs Golf  (Okunma sayısı 21821 defa)

Çevrimdışı azap5555

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 1.2 tsi referance ibiza 2015
Ynt: Performans Bora vs Golf
« Yanıtla #28 : 16 Nisan 2014, 22:52:10 »
tam sentetik yağa geçtim, daha önce 120 ile tırmanabildiği rampalarda 140 ı görür oldu, psikolojik değil, tam sentetik yağın getirisi bu, hayvana dandik ot yedirmişiz yıllarca, bu arada 15.000 son limit bildiğim kadarıyla 10.000 geçirmeyin derim maksimum koruma ve performans için :)

Çevrimdışı Prokizya

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 1999 Golf 4
Ynt: Ynt: Ynt: Performans Bora vs Golf
« Yanıtla #29 : 16 Nisan 2014, 23:29:31 »
tam sentetik yağa geçtim, daha önce 120 ile tırmanabildiği rampalarda 140 ı görür oldu, psikolojik değil, tam sentetik yağın getirisi bu, hayvana dandik ot yedirmişiz yıllarca, bu arada 15.000 son limit bildiğim kadarıyla 10.000 geçirmeyin derim maksimum koruma ve performans için :)
yari sentetik yag icin 10.000 ama tam sentetik icin daha uzun km. Diye hatirliyorum.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı by_tata

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 17 Nisan 2014, 10:32:58 »
ataklık konusunda tam sentetik yağın faydasını gördüm.magnatec 10-40 kullanıyordum;geçen ay mobil esp 0-40 tam sentetikle değiştirdim.bence çok farketti hem ilk hızlanmada hemde son hıza ulaşmada.bilmiyorum belkide psikolojiktir

evt konustuk tartistik konuyu aylarca, az kaldi benim yag degisimine bende 0W40 a gecicegim. Saglik sorunu su bu firsat olmadi bir turlu ama kesinlikle tam sentetige gececem bende. Mumkun oldugunca hantalliktan kurtarabilegimiz seyleri yapmamiz lazim ornegin ;

* Tam sentetik ve kaliteli yag
* Kaliteli yakıt ve yakıt alınan istasyon ve markasını ara ara değiştirmek
* Filtreler
* Bujiler
* Baskı balata kontrolu

Bu etmenlerin her biri aracin atakligina direkt olarak yansiyor.

Sadece hic denemedigim su yakita benzine katilan temizleme urunleri var gercekten birseyleri temizliyor ve ara ara yapmak lazim mi acaba ornegin 50.000km de bir en azindan. Yapan uygulayan faydasini goren var mi ?

Çevrimdışı Ali07

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Seat İbiza Tdi
« Yanıtla #31 : 17 Nisan 2014, 16:17:01 »
3000 km kaldı yağ değişimine, ben de tam sentetik yağı deneyecem, performansa  çok az da olsa etki etse yeter bana. Açık filtre var söküp orijinale geçecem, tabi kutusuyla beraber pahalı değilse.

Çevrimdışı newa

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW golf 4 2.0 Variant
« Yanıtla #32 : 25 Nisan 2014, 23:16:23 »
selam arkadaslar,
bende golf 4 2.0 115bhp var. Kalkislar acayip seri ve hatta bazi lüks ve yeni araclarada kafa tutabiliyor ve bu özelligi ile beni kendine hayran birakiyor. Gecen otobanda 200km hizi gördü ve daha da bassaydim herhalde 230 veya 240 i görebilirdi. Sunu da söyleyeyim benim aracim 2 ton agirliginda bi arac. Bu aracimdan önce yine golf 4 üm vardi 1.4  75bhp ilk kalkisi iyi gerisi döküntüydü. Resmen arkadan nal toplayan bi aracti. Size önerim bu araclarin yüksek motorlusunu ve yüksek beygirlisini secmeniz yönünde. Karar sizin Golfün 2.0 motorlu olanina kadar motorlar hava civa 2.0 ve üstü ise sahane...... :D :D :D :D :D :halazn:

Çevrimdışı DenQ

• Volkswagen Türkiye - 2
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 26 Nisan 2014, 08:46:01 »
Nerden buldunuz o araçları ? Golf 4 2.0 ve 1.4ü.

Çevrimdışı tugaysaban

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 26 Nisan 2014, 09:53:25 »
Nerden buldunuz o araçları ? Golf 4 2.0 ve 1.4ü.

:tamamdir
abs siz olur bbs siz asla..

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #35 : 26 Nisan 2014, 10:14:57 »
selam arkadaslar,
bende golf 4 2.0 115bhp var. Kalkislar acayip seri ve hatta bazi lüks ve yeni araclarada kafa tutabiliyor ve bu özelligi ile beni kendine hayran birakiyor. Gecen otobanda 200km hizi gördü ve daha da bassaydim herhalde 230 veya 240 i görebilirdi. Sunu da söyleyeyim benim aracim 2 ton agirliginda bi arac. Bu aracimdan önce yine golf 4 üm vardi 1.4  75bhp ilk kalkisi iyi gerisi döküntüydü. Resmen arkadan nal toplayan bi aracti. Size önerim bu araclarin yüksek motorlusunu ve yüksek beygirlisini secmeniz yönünde. Karar sizin Golfün 2.0 motorlu olanina kadar motorlar hava civa 2.0 ve üstü ise sahane...... :D :D :D :D :D :halazn:

1.8 Turbo motor 2.0 ın içinden geçer :)

ama Golf 4 ün hakkı  min. 1.8 125hp lik motor.

arkadaşmalatya yazmış ama yurtdışında ikamet ediyor sanırım hadi 1.4 75lik denk geldide 2.0 115likten tr de hiç denk gelmedim.
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2014, 10:15:23 Gönderen: rene »

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 26 Nisan 2014, 11:11:03 »
selam arkadaslar,
bende golf 4 2.0 115bhp var. Kalkislar acayip seri ve hatta bazi lüks ve yeni araclarada kafa tutabiliyor ve bu özelligi ile beni kendine hayran birakiyor. Gecen otobanda 200km hizi gördü ve daha da bassaydim herhalde 230 veya 240 i görebilirdi. Sunu da söyleyeyim benim aracim 2 ton agirliginda bi arac. Bu aracimdan önce yine golf 4 üm vardi 1.4  75bhp ilk kalkisi iyi gerisi döküntüydü. Resmen arkadan nal toplayan bi aracti. Size önerim bu araclarin yüksek motorlusunu ve yüksek beygirlisini secmeniz yönünde. Karar sizin Golfün 2.0 motorlu olanina kadar motorlar hava civa 2.0 ve üstü ise sahane...... :D :D :D :D :D :halazn:

2 ton mu? ziyaaaaaaaaaaaaa

Çevrimdışı DenQ

• Volkswagen Türkiye - 2
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 26 Nisan 2014, 13:33:18 »
manda kasa golf :D

Çevrimdışı newa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 26 Nisan 2014, 16:24:12 »
Arkadaslar ziyaaaa diyen arkadaslara yanitim olsun
Ben Almanyada yasiyorum aracim yaklasik 2 ton(Zulässiges Gesamtgewicht 1880 kg) agirliginda. Hatta inanmayanlar icin linkini gönderiyorum ve ziyalarada kapak olsun bilip bilmeden atlayan sazanlara  http://autokatalog.autoscout24.de/vw/golf-iv-variant-1999-2006/2.0-85-kw-115-ps/ bu sayfayi ziyaret edin ve bu sayfada Alle technischen Daten yazan yere tiklasinlar. Sayfada benim aracimin bütün donanimlari ve özellikleri ile ilgili bilgiler var ilginenenler bakabilirler. Diger arkadaslarim bu araclari nerden buldunuz demisti dedigim gibi almanyada yasiyorum. Sunu da belirteyim burda her sene golf turnuvalari, gösterileri ve tuning yapilmis araclari bulmakta mümküm. Özelikle golf 4 ü cok kullanan var ve bundan dolayi ödedigim sigorta ve vergi ayrica pahali sebebi ise trafikte bu aractan fazla oldugu icin ve kaya riskinin fazla olmasindan dolayidir. bu da aracin fotolari http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=249625268&asrc=st

Çevrimdışı newa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 26 Nisan 2014, 16:47:07 »

Çevrimdışı newa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 26 Nisan 2014, 16:48:51 »
Ben Almanyada yasiyorum aracim yaklasik 2 ton(Zulässiges Gesamtgewicht 1880 kg) agirliginda. Hatta inanmayanlar icin linkini gönderiyorum ve ziyalarada kapak olsun bilip bilmeden atlayan sazanlara  http://autokatalog.autoscout24.de/vw/golf-iv-variant-1999-2006/2.0-85-kw-115-ps/ bu sayfayi ziyaret edin ve bu sayfada Alle technischen Daten yazan yere tiklasinlar. Sayfada benim aracimin bütün donanimlari ve özellikleri ile ilgili bilgiler var ilginenenler bakabilirler. Diger arkadaslarim bu araclari nerden buldunuz demisti dedigim gibi almanyada yasiyorum. Sunu da belirteyim burda her sene golf turnuvalari, gösterileri ve tuning yapilmis araclari bulmakta mümküm. Özelikle golf 4 ü cok kullanan var ve bundan dolayi ödedigim sigorta ve vergi ayrica pahali sebebi ise trafikte bu aractan fazla oldugu icin ve kaya riskinin fazla olmasindan dolayidir. bu da aracin fotolari http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=249625268&asrc=st

Çevrimdışı Prokizya

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 1999 Golf 4
« Yanıtla #41 : 26 Nisan 2014, 19:12:28 »
Ben Almanyada yasiyorum aracim yaklasik 2 ton(Zulässiges Gesamtgewicht 1880 kg) agirliginda. Hatta inanmayanlar icin linkini gönderiyorum ve ziyalarada kapak olsun bilip bilmeden atlayan sazanlara  http://autokatalog.autoscout24.de/vw/golf-iv-variant-1999-2006/2.0-85-kw-115-ps/ bu sayfayi ziyaret edin ve bu sayfada Alle technischen Daten yazan yere tiklasinlar. Sayfada benim aracimin bütün donanimlari ve özellikleri ile ilgili bilgiler var ilginenenler bakabilirler. Diger arkadaslarim bu araclari nerden buldunuz demisti dedigim gibi almanyada yasiyorum. Sunu da belirteyim burda her sene golf turnuvalari, gösterileri ve tuning yapilmis araclari bulmakta mümküm. Özelikle golf 4 ü cok kullanan var ve bundan dolayi ödedigim sigorta ve vergi ayrica pahali sebebi ise trafikte bu aractan fazla oldugu icin ve kaya riskinin fazla olmasindan dolayidir. bu da aracin fotolari http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=249625268&asrc=st

"Sazan" "kapak" gibi kelimeleri kullanmanıza gerek yoktu kanımca, kim inanır ki Golf 4 ün 2,0 olanı 2 ton (1880 Kg) gelsin.

Ayrıca, belirtilen sayfada bahsettiğiniz ağırlık brüt ağırlık, boş ağırlığını vermemiş, yanılıyor muyum ?

Ekleme: Zaten bahsettiğin araç bildiğimiz HB kasa Golf 4 değilmiş, uzun şase Variant modeliymiş.
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2014, 19:17:12 Gönderen: Prokizya »