bir de safkan golf tanımını açarsanız ben nirvanaya ulaşıcam
şasedeki harflerden nerede üretildiğini biliyorduk ama safkan duymadığım bir tabir
ya arkadaşlar, etmeyin tutmayın...bu sitede beni yüzyüze tanıyan bir sürü insan var, nasıl biri olduğumu iyi bilirler. Arabalarınız araçlarımız iyi hoş da şu yere göğe sığdıramama olayından dolayı çoğu zaman yanlış bilgiler veriliyor. hava filtresinden bujiden 10 beygir alanlar, düşük atmosferik arabada yazılımla yüzde 10 üstünde güç alanlar, lpgcide turbo takanlar, şahine bugatti motoru taksalar benim golfü geçemez diyen bile oldu bi konu altında yuh dedim. Eskiden bu sitede sağlam proje konuları olurdu, insanlar yaptığı setupı acaba bir eksiğim var mı yorumlayın diye sorardı. Onlar bile araçlarına bu denli güvenmedi.
Ben her şeyi biliyorum havasında da değilim, tatbik etmediğim başımdan geçmemiş hiç bir konu altında yazmadım. Arkadaşımın anlattığı bir olay olsa dahi ters referans olmasın diye anlatmışlığım yoktur. Ama 2.0 8 valflik motoru da, 1.8t 20valfi de, golfü de, teknik verileri de bi zahmet bileyim yani.