Arkadaşlar gereken tüm bakım ve test işlemleri bitmek üzereymiş...
Bana aktarılan Sonuçlar:- Distribütörün iç milinde yamukluk varmış 8 olmuş,iç sinyal alıcısı ve devir okuyucusu komple iç dış sistemiyle birlikte bozukmuş.
- Beyinin arızalı olduğu devre immo yu tetikleyen kısımmış stopla alakasız kısım şükür onu da yapmışlar(Resul immo hatası vermişti vag-com da hatırladın mı aracı aldığımdan beri tam 4 kez aynı hatayı verdi demek sorun beyindeki devreymiş.
)
- Orijinal dist.bulamamışlar servise sordum serviste de yok üretim kısıtlanmış eğer sipariş verirsem 987 TL. gelirmiş ama biraz zaman alırmış. Bende kalsın dedim ve ustaya ilettim onlarda İthal dist.takmışlar sonra iç sinyal alıcı, Hall Sensörü devir okuyucu sistem devresi komple orijinal bulmuşlar onu ithal Distribütöre takmışlar sorunsuz olmuş test etmişler 60 km hiç stop etme olmamış, aracın gaz yemesi ivmesi eskisinden daha da akıcı olmuş.(Resul senin test ettiğinden daha da çevik olmuş yani
)
Sonuç olarak dist. mekanik kısmı ithal elektronik devreleri(bizim tabirimizle tamir takımı) orijinal Bosch olmuş.
- Geri vites sorunu kol alt burcu ile çözülememişti onu komple yapıyorlarmış alt tarafı vites ile alakalı tüm parçaları söküp elden geçiriyorlarmış.
Fiyat ve kesin sonuç henüz belli olmadı gelişmeler paylaşacağım dostlar.