Üstad bu spacer sadece et yi değiştirmeye mi yarıyor?http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-aksesuar-ekipman-hr-5x100-5x112-spacer-audi-seat-skoda-ww-136470478/detay
onun işi o evet
Cevabınızdan bu spacerle bijon aralığı tutmayan başka bir jant takılır mı yoksa sadece et değiştirmek için mi yapılırı anlamalıyım?Cevabınız ikinci seçenek ise neden 5x100/5x112 denmiş? Çift aplikasyon mu?
Üstad yanlışınız var. Spacer/flanş sadece et düşürmeye yaramaz. Özellikle sordum ki bu spacer çift aplikasyon dan dolayı mı 5x100/5x112 denmiş diye.
Tamam et düşürdüğünü kabul ediyorum ama bu konuda kullanan arkadaşlar bile diyor ki ben 5x112 jantı 5x100 bijona spacer ile taktım. Mantık olarak bakarsak 5x112 jant 5x100 poryaya otursa neden insanlar spacer kullansın ki
Jant poryaya oturur mu öyle? Cidden merak ettim. Eğer öyleyse biz boşuna 5x100 jant aramaktan göbeğimizi çatlatmışız
Bu başlıkta konusu geçen malzeme ET değerini değiştirmek dolayısıyla iz açıklığını genişletmek , güvenliği arttırmak için kullanılıyor, tabii bir de bijon ölçüsünü değiştirenler var ki, o bu malzeme değil...