Ben de far yıkamalı tamponu sökmeyi istemezdim ama lanet bir yıkama kapağını bulamadım koskoca ankarada, sonra komple yıkamalı tampon bulmak istedim ama doğuş bile temin edemeyeceğini söyleyince, tamponun üstünde koca bir delik olmasın dedim doğal olarak
ebayda falan çok rahat bulunur?
Bir de abiler unuttum söylemeyi. Yazılımla kötü anılarım var.1.8T a3 üm vardı sline çok severek biniyodum. Araç 150 hp agu motordu biz yazılımla 180hp yapmıştık. Yani belkide olacağından ama turbonun milini kırdım 1200 tl ye mal oldu ne yazık ki Ben görüşlere her zaman açığım eğer bildiğiniz güzel bir firma varsa tavsiyelerinizi almak isterim
Gece gece aklıma soktun abi :saygılar
Yok eğer ki ben far yıkamayı kullanmam dersen tesisatına pompasına falan müşteri olabilirim ben. Sana da ufak tefek bir kaynak çıkmış olur
pschiptuning.com => yazılım işinde ben daha iyisini bulamadım.
Abi pompa tesisat falan bende de yok ki benim sadece de yıkama boşlukları ve bir adet kapağı vardı. Bence gümrükte üstüne yatmışlar o parçaların
Abi Turbo ya kurum temizliği yapıldı, wasgate ( turbonun ne kadar basacağını ayarlayan parça ) komple değişti. intercooler temizlendi ve müşiri değişti, hortumları vs değişti. N75 valfi değişti. O kadar
çok sık gorunen bi durum gumrukte affetmezler tesisat ve pompa yoksa ugrasmaya değmezTapatalk
Hadi yaa üzüldüm şimdi.