Maşallah kardeşim,Allah tekerine taş değirmesin.Gerçekten çok güzel araba almışsın.Şanzıman yazılım olayını ilk kez senden duyuyorum.Bence müthiş bir iş yapmışsın.Aldığın arabada yapabileceğin en güzel modifikasyonu zaten yapmışsın.Genelde ilk iş olarak görsellik ön plana çıkıyor ama sen bu işi biliyosun ve motordan başlamışsın.Çok yakışıklı ve güçlü bi makina olmuş.Sanruuf felan çok önemli bişey değil.Bence de takılma.Aracın km durumu nedir bilmiyorum fakat bi süre sonra motor yazılımı ile ve ufak dokunuşlarla çok daha güçlü bir araç olur.Şu an zaten 310 nm tork basması lazım stok motor.Bunu 400 lerin üzerine rahat çıkarabilirsin.Tekrar hayırlı olsun güle güle ve kazasız bin aracının kıymetini bil,
Eyvallah usta
Aracı ilk sahibinden 185.000 de aldım. Kadın şuan scirocco r kullanıyo. Çok titiz bir bayan hala görüşürüz kendisiyle
Şanzıman yazılım olayı şu şekilde oldu; aynen turbonun lag olması gibi şanzumanda da geçişlerde 2 sn bekleme söz konusu bu beklemeyi selenoid valflerinin zamanlamasıyla ve
spor filtre ile sağlamak mümkün, vag-com la yapılan basit bir uygulama. Revonun dsg yazılımı tarzı bişey değil ne yazık ki
. Onun dışında forge wasgate var, intercooler temizlendi. Şuan gördüğüm 153 hp 348 nm
ama yaza forge intercooler, garret gt28 swap ile 220hp 470 nm civarı gücü alabileceğimi söyledi ustam