Arabam 97 model 1.4 16v
sportline'dır. Ben 3.sahibi Muğla'da Yat ve tekne ile ilgilenen bir emekli amcamızdan aldım. Sağolsun gözü gibi bakmış araca. Şu an İstanbul'un e temiz Sportline'larındandır.
Motoru, yürüyen aksamı, Motorun çalışmasında en ufak bir hata yoktur. Triger 153.000'de değişmiştir. Bakımı aynı km'de yapılmıştır. Saat gibidir. Kronik boğaz kelebeği sorunu yoktur. Kaporta olarak sorunsuzdur. İç aksam-koltuklar-torpido taban-tavan tertemizdir. Büyük kazası belası yoktur. Ufak tefek boyalı kısımları vardır. Tavanda, bagajda, kaputta değişim boya vs kesinlikle yoktur. KM orjinal 159.000'dir.
Donanımı ABS, Klima, Airbag, Elektrikli Yan Aynalar, Elektrikli Açılır Camlar, Orjinal BBS 15'' Çelik jantlar, Orjinal Recaro
spor koltuklar, LG CD Çalarlı ve USB girişli teyp vs. olarak sayılabilir.
Arabamın servis geçmişi mevcuttur. Muayene ve KM orjinalliği plakasından sorgulatılabilir. Biri 269 tl (2006) diğeri 867 tl (2008) olmak üzere iki hasar kaydı vardır. Siz sorgulamadan ben yazayım dedim.
Üzerindeki lastikler 14 Mart 2014 tarihinde sıfır olarak alınmıştır. Barum Bravuris 3HM modelidir. Arabam sitemin açık otoparkında durmaktadır. Muayenesi Nisan 2015'e kadar geçerlidir.
Satış sebebim çekme karavan merağım yüzünden dizele dönüş yapmaktır.
Fiyat olarak malum siteye ölücüler ve galericiler uzak olsun diye 14.500 yazdım. Ciddi alıcı çıkarsa iyi fiyata vereceğim.