Forumun yeni üyelerindenim siz abi ve kardeşlerimden biraz yardım istiyorum
1999 model Golf 4 dizel otomatik bir araç aldım ıvır zıvır eksikleri vardı kendimce tamamlamaya çalıştım ama tamamlayamadıklarım hakkında yardım istiyorum ve bir kaçta soru
-Arabamdaki teyp orjinal kaset çalar
golf 4'e uygun bir teyp yani tuşları kırmızı ekrani mavi nasıl bulabilirim?
-Arabanın saatini ayarlıyorum sabah bakıyorum geri kalmış her gün aynısını yapıyor aklım durdu resmen neden acaba?
-Kapı döşemelerini yaptırıcam bezdenmi yoksa deridenmi olsun istanbul anadolu yakasında kim yapar?
-Tavanda sorun yok ama içerden kapı üstlerinde aynı tavan döşemesi gibi çıtalar kopmuş adamlarda tutkalla yapıştırmış ve biride darmadağın bunları nerden bulabilirim?(bu önemli lütfen)
-Koltuklarda bir kaç yerde sigara yanığı var bunun bi tedavi yöntemi varmı?
-Son olarak ki en önemlisi otomatiğimde sıkıntı yok daha doğrusu büyük bir sıkıntı yok olanıda şu bazen yani gün içinde yada iki günde bir 20 kere P'ye alsam arada sırada P'den çıkarmaya zorlanıyor kurtarıncada motor kopacak gibi bir his veriyor ama her zaman değil 20 kerede 1 kere gibi, yine arabayı ilk çalıştırdığımda geri vitese R'ye attığımda sorun yok güzel geçiyor sonra ileriye D'ye aldığımda hafif bir vuruntu oluyor daha sonra geçiyor, her zaman olmamakla beraber bazende 2'den 3'e geçerken vuruntu yapıyor daha çok tam devrini alıp vites atacakken trafik olunca yavaşlamak zorunda kalıyorum kasıntımı yapıyor ne oluyor anlamadım daha çok yapıyor o zaman vuruntuyu.
Arabayı alınca 10 bin bakımını yaptırdım ve şanzıman yağına baktırdım canlı bir kırmızılığı vardı,aldığım adamın dediğine bakılırsa benden önce vitese geç geçiyor diye sensörlermi ne varmış 600 liramı ne vermiş onları değiştirmiş e peki neden yapar bunları bide uzun yola gidicem 15 gün sonra
Bana zaman ayırıp yardım edenlerden Allah razı olsun teşekkür ederim