Konu golf ten sonra ne alinor degilde ne alinmaza dogru gelmis.Valla kardesim punto getz fabia alacaktin neden sattın golfü
Yok ya kesin benim golfte sorun vardı
ya da bende bu arabayı bi tek ben beğenemedim sanırım
Hayır araç 13 yaşında tamponlarda dahi boya çarpma yoktu yani orijinal ,ön düzeni komple değiştirdim üstüne üstlük yetkili servisinde ,yine konfor eskisinden daha kötü oldu.
İçi desen heryer sarkıyor nene gıdısı gibi .Konsol desen çingene düğünü gibi her yer ayrı ses veriyor en son orta konsol 9/8 lik ritmi öğrenip roman havası çalmaya başlamıştı
Performans desen de yok ...
Sorunsuz desem değil sürekli bi yerinden sorun çıkardı ama belki ilk sahibinin ilgisizliğinden olmuştur diyeceğimm ama yine çıkardı yahu .
Amaaa tek laf edemeyeceğim yanı comfortline'ın donanım zenginliği diğital klima elektirkli camlar ısıtmalı aynalar kararan iç dikiz aynası vs ,2001 model araç için süper he bu aracı donanımı için aldıysan tamamdır ama işi fanatiklikten holiganlığa taşımanın alemi yok biraz eğri oturup doğru konuşmak lazım .
golften sonra araç ararken bu donanıma yakın araç aradım açıkcası rahatlığında konforunda değilim sadece bu donanıma yakın donanımlı araç aradım .
İlk aracım da değildi hani , ayrıyetten mtsk sınav sorumlusu görevlisiyim de ileri düzey araç kullanımında sertifikam var sayılır ...
Şimdi bu durumda ben araçtan anlamıyor muyum yoksa bu araç benim zevkime göre değilmiş mi