arkadaşlar bayram sonrası otomatik golf ümü satmak istiyorum, 2006 08 arası opel astra otomatik vites bir araç almak istiyorum,bu araba hakkında her kafa dan bir ses çıkıyor kimis yakıt kimisi vites kimiside odun gibi araba diyor ;bu araç hakkında bilgisi olan arkadaş varise yardımcı olursa sevinirim..
Arkadaşlar 2007 sonrası 1.6 mondeo lar için ne düşünüyorsunuz,ecoboostlar değil düz motor olanlar özellikle titanium donanımlar için...36 bin tl civarında bulunabiliyor.
Yogun bolgelerde d sınifi biraz parkta sıkıntı oluyor benim onerecegim araba kesinlikle 2.0 accord bulabilirsen executive bulamassan sport..hem performasnli hem otomatik lpg ye uyumlu ve ariza riski en düşük d sınıfı bende denk getirrsem 100 bin alti alacam tuketim 10 ltre civari s.ici gayet makul tek kusuru gozumde 2.0 vergisi
aynı durum bende var 2001 golf sonrası niye bilmiyorum ama 2008 2010 arası SEAT Leon almayı düşünüyorum
Accord da çok iyi tabi ama km leri çok yüksek yaLeonda güzel,benim bildiğim kadarıyla 2008 stylance en full olanlar, sonraki yılda çıkanlarda çoğu özelliği opsiyonel istek olarak sundular...2008 i vardı bizde çünkü gerçekten yok yoktu.
Bende 2001 model comfortline mı yeni sattım. şuan aklımda 2005-2006 comf. fsi motor golf 5 var. Ne dersiniz, mantıklı bi tercih mi yoksa başka bi araç mı bakmalıyım.?Kullanan arkadaşların fikrini almak isterim.( bu arada limit 26-28000 gibi )herkese selamlar :saygılar
Bu araba için ne dersiniz, fikriniz nedir.?http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2005-model-volkswagen-golf-1.6-fsi-comfort-182323111/detay/Özellikle merak ettiğim FSI motor golf V lerin şehir içi ne kadar yaktığı? Golf 4 tamam on numara arabaydı fakat 100 liralık benzinle 180 km filan yapıyodum.Çok fazla gezdiğimde yok ama km de 555 krş vermekte koyuyo açıkcası.