bu hortumları takip et bi yerinde kesin bi kaçak vardır.
Merhaba Arkadaşlar; Öncelikle ilginize alakanıza çok teşekkür ederim. Okuduğum kadarı ile üç farklı arkadaştan üç farklı öneri gelmiş yarın arabayı komple talan ediceğim çatlak patlak artık neyse umarım bulursam, Buradan paylaşırım. Teşekkürler.
Ben bi konuda gaz kelebeğinin üzerindeki o sarı girişe benzin gidiyor demiştim herkes itiraz etmişti o zaman oraya giren hortumun ne işe yaradığı bilen varsa söylesin dedim kimseden ses çıkmadı şimdi İbrahim arkadaşımız da aynı şeyi söylüyor.Ya benim dediğim doğruydu ya da İbrahim ile ben yanılıyoruz bu konuda.Bu da dediğimi doğrulayan bir konu örnek:http://www.vwtr.net/forum/polo-6n/polo-bogaz-kelebegi-temizligi-adim-adim-resimli-anlatim-t5117.0.html Bu arada ekleyim o kırmızı işaretli yerdeki biri şeffaf diğeri hortum şeklindeki borular aktif karbon filtresinden geliyor.Benzin kokusuna gelince Resülün de dediği gibi zengin karışımdan kaynaklanabilir ilk çalıştırma da ama durduğunda da yoğun şekilde geliyor diyor arkadaş o zaman akla kaçak mı var sorusu geliyor tıpkı lpg li araçlarda her daim yoğun gaz kokusu gelmesi gibi bu da yine kaçak olduğundan benim aracım lpg li gazda kullanımda ne içerde ne dışarda hiç koku sorunu yoktu Resül senle birlikte gezdik bilirsin.Ben arka benzin pompasına giden filtreye giden hortumlarında kontrol edilmesini tavsiye ederim.
itiraz eden mi var prinç sarı renkli o boru benzin girişidir.o 2 boruda doğru karbon filtreden geliyor ama filtreye benzin nerden gidiyor tabiki depodan gelen hortumlardan yani hepsini takip edip incelemek gerek.hadi kolay gelsin.