Gönderen Konu: Lastik şişirici köpük ve kompresör?  (Okunma sayısı 5868 defa)

Çevrimdışı mesuttekin

• Profili Görüntüle
Lastik şişirici köpük ve kompresör?
« : 26 Mayıs 2014, 17:10:19 »
Konu olarak aradım bulamadım ve b başlığı açtım.
Aracımda stepne yok,orijinal lastik olmadığından.Her neyse bu tip ürünlerin(köpük işe yarar mı bilmem ama) arabda olamsı gerekir ve bende yok  :bekleriz: :bekleriz:
siz ne dersiniz?Allah gerek gördürtmesin lakin bu köpğü falan kullanan oldu mu?Linkteki kompresör  iş görür mü,yoksa ayakla çalışanı mı almak gerekir?
saygılar

http://www.hepsiburada.com/liste/crd-bigbond-400-ml-lastik-tamir-edici-sisirici-sprey-lastik-tamirine-son/productDetails.aspx?productId=otctnc0372&categoryId=262977

http://www.hepsiburada.com/liste/20-psi35-dk-250-psi-lastik-sisirici-hava-kompresoru-lastik-yatakarac-lastikleritop-bisiklet-lastigibalondeniz-yatagi-/productDetails.aspx?productId=otm78402&categoryId=262977
« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2014, 17:10:55 Gönderen: mesuttekin »
Karar veremedim ya la

Çevrimdışı genc26

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: vw 99 6n polo
Ynt:
« Yanıtla #1 : 26 Mayıs 2014, 22:36:03 »
Kompresor hic ise yaramiyor benim lastikler indi takdim doldurayim diye doldurmadi sonra krikoyla kaldirdim sisirmeye basladi genede bi arastirin :)
Polo Candır Heyecandır...

Çevrimdışı ogretmen_ankara

• 2001 Golf Comfortline Red
    • Profili Görüntüle
Ynt: Lastik şişirici köpük ve kompresör?
« Yanıtla #2 : 27 Mayıs 2014, 09:23:29 »
Köpük son derece işe yarıyor. Bende 2 adet mdvcut bagajımda. Stat itality ve superhelp ikisini de denedim çok iyi. Sadece kullanmadan önce çok iyi çalkalanacak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 27 Mayıs 2014, 09:32:40 »
Lastik yarıldığında ne yapacaksınız arkadaşlar :) Başıma geldi ondan soruyorum. İllaki stepne şart ince kalın neyse. Zaten piyasada bir sürü teneke jant satılıyor alın dursun bi kenarda.

Çevrimdışı ogretmen_ankara

• 2001 Golf Comfortline Red
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 27 Mayıs 2014, 09:37:09 »
Stepneyi uzun yola çıkarken alıyorum sadece. Bence şehir içi boşuna taşımaya ağırlığa gerek yok. Lastik yarılması hiç başıma gelmedi şükür. Yarılsa işe yaramaz tabi köpük.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 27 Mayıs 2014, 12:35:51 »
bu kompresörden var bende bimden almıştım 9-10 tl ye işe yarıyor ama sıfır inmiş lastikte denemedim sadece havalarını tamamlamak için kullandım.stepne işine gelincede bulabilirseniz ince olanlar varya motorsiklet tekeri gibi onlardan alın derim.en azından fazla yer kaplamıyor ve ağır değil.köpükte hiç denemedim nasıldır bilmiyorum.
 :) :) :)

Çevrimdışı mesuttekin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 27 Mayıs 2014, 17:48:11 »
bu kompresörden var bende bimden almıştım 9-10 tl ye işe yarıyor ama sıfır inmiş lastikte denemedim sadece havalarını tamamlamak için kullandım.stepne işine gelincede bulabilirseniz ince olanlar varya motorsiklet tekeri gibi onlardan alın derim.en azından fazla yer kaplamıyor ve ağır değil.köpükte hiç denemedim nasıldır bilmiyorum.
 :) :) :)
Abi bu motorsiklet lastiği gibi olan stepneler nasıl oluyor?Bir link verrir misin?
Karar veremedim ya la

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle

Çevrimdışı mesuttekin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 27 Mayıs 2014, 18:29:03 »
Teşekkürler,ilginiz için.Bu kadar pahalı olacağını düşünmezdim haaa :o :o
Karar veremedim ya la

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #9 : 27 Mayıs 2014, 19:03:57 »
BU köpüğü kullandıktan sonra lastiğin balansı falan hep kaçıyor diyorlar doğru mu?
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı mesuttekin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 27 Mayıs 2014, 19:39:58 »
Karar veremedim ya la

Çevrimdışı uygaraga

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 28 Mayıs 2014, 08:24:54 »
sevgili kardeşim her zaman yedek lastık kullanmak daha iyidir ortalama 18 yıldır araç kullanıyorum bir çok kez başıma geldı 

köpük kısa mesafe ufak lastık patlamalarında iş görüyor denedim güzel sonuç aldım lastıği tam şişirmesede en azından en yakın yere görürür ayrıca kompresörde iş görüyor ama çok sağlıklı olmuyor

geçen traşımı oldum takım elbisemi giydim cillop gibi cıktım evden işe gitcem sol ön lastik patlak aaaaaa :-)) taktım elektriklı pompayı şişmedi bastım sprey şişmedi lastiği iyice kontrol ettım  baktım pıçaklamışlar lasiğimi ondan sonra söktüm stepneyi ben fiesta kullandığım için stepne dışarda tozlu pis mahfoldum senınde başına böyle bişey gelirse yolda kalırsın

bence krikonu koy   bıjon anahtarını al  abıcım al bi ince stepne kafan rahat olsun

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 28 Mayıs 2014, 11:34:37 »
sevgili kardeşim her zaman yedek lastık kullanmak daha iyidir ortalama 18 yıldır araç kullanıyorum bir çok kez başıma geldı 

köpük kısa mesafe ufak lastık patlamalarında iş görüyor denedim güzel sonuç aldım lastıği tam şişirmesede en azından en yakın yere görürür ayrıca kompresörde iş görüyor ama çok sağlıklı olmuyor

geçen traşımı oldum takım elbisemi giydim cillop gibi cıktım evden işe gitcem sol ön lastik patlak aaaaaa :-)) taktım elektriklı pompayı şişmedi bastım sprey şişmedi lastiği iyice kontrol ettım  baktım pıçaklamışlar lasiğimi ondan sonra söktüm stepneyi ben fiesta kullandığım için stepne dışarda tozlu pis mahfoldum senınde başına böyle bişey gelirse yolda kalırsın

bence krikonu koy   bıjon anahtarını al  abıcım al bi ince stepne kafan rahat olsun
:tamamdir :tamamdir :tamamdir :tamamdir