Gönderen Konu: 10 LP 976 ;) Fikirleriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler  (Okunma sayısı 9256 defa)

Çevrimdışı 10LP976

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: MK4

Zevkler ve renkler tartışılmaz zevkimize göre yaptık :)
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2014, 15:30:25 Gönderen: 10LP976 »

Çevrimdışı SerkanAraz

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf IV
Maşallah,araciniz çok guzel

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
Vossen i şu ana kadar en çok yakıştırdığım araç bu oldu maşallah. Eleştiriye açığızdır umarım :)

Kaput maskesini sürekli takmıyorsunuzdur umarım boyanın anasını ağlatıyor diye okumuştum bir kaç yerde. Birde ön plaka biraz ofsayt çünkü çıta boşluğu çok geniş :)

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
Biraz Fazla mı Havalı?  :D :D
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı 10LP976

• Profili Görüntüle
Vossen i şu ana kadar en çok yakıştırdığım araç bu oldu maşallah. Eleştiriye açığızdır umarım :)

Kaput maskesini sürekli takmıyorsunuzdur umarım boyanın anasını ağlatıyor diye okumuştum bir kaç yerde. Birde ön plaka biraz ofsayt çünkü çıta boşluğu çok geniş :)
Eleştiriye acığız tabiki hepinize teşekkürler evet plaka konusunda hemfikiriz en kısa zamanda normal plakaya ceviricem kare pek olmadı :) Kaput maskesini sürekli takıyorum fakat kullanma talimatlarını çok iyi biliyorum her yıkamadan yağmurdan sonra kaputu acıp 10-15 dk sularını süzüyorum altını kuruluyorum . Arada birde düzenli olarak basta cila yapıyorum 1 yıldır bu şekilde kullanıyorum söktüğüm zaman hiç bir şekilde iz renk ayırma vs problemim yok . He birde piyasada satılan 40-50 liralık maskelerden takmamaya özen gösterin . Maskenin altı özel bir koruyuc malzeme ile kablı olup boya ve kaputa zarar vermemeli iyice gerdirmeyi unutmayın :)
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2014, 15:10:20 Gönderen: 10LP976 »

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
yay var mı yay :)
2015 1.4 125ps highline

Çevrimdışı TTU1905

• Profili Görüntüle
Çok iyi Maşallah jantlar harbiden çok yakışmış allah kaza bela vermesin

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
sütyen dedikleri o şey her araca gitmez ama seninkine yakışmış   ;)
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
Ynt:
« Yanıtla #8 : 04 Haziran 2014, 19:36:02 »
Aracın maşallahı var..kaput maskesi ben de alıcam uzun yola çıkacağım için.nereden bulabiliriz acaba?
Genel olarak beğendim ben aracı da jantlar çok yorar gibime geliyo ki '18dir onlar muhtmelen :) benim icim el vermez :) :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı karizma67

• Profili Görüntüle
Ekrem bunu beğendi.  :)
Tebrik ederim güzel çalışma  :tamamdir
Kula bela gelmez, Hak yazmadıkça;
Hak bela yazmaz , Kul Azmadıkça...

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
maşallah görsel olarak çok güzel olmuş bi arabanın 10 üzerinden 10 olması için sunroof u bikere kesin olacak.
 ön farlar,jantlar,basıklık çok güzel direk ben burdayım lan bana bakın şşştt diyor araba   :)

benim zevkime hitap etmeyen  kaput maskesi arka stoplar ve sis farlarının rengi var ama bu arabada onlar bile sırıtmamış.

« Son Düzenleme: 05 Haziran 2014, 13:30:20 Gönderen: rene »

Çevrimdışı by_tata

• Profili Görüntüle
Tampona sis farlarini siz mi taktiniz acaba? Ocal mi kestiniz naptiniz tam olarak o bolgenin yakindan fotosunu alabilir miyiz ;)

Çevrimdışı 10LP976

• Profili Görüntüle
Tampona sis farlarini siz mi taktiniz acaba? Ocal mi kestiniz naptiniz tam olarak o bolgenin yakindan fotosunu alabilir miyiz ;)
Evt kardeşim sis farlarını kendim alıp taktım ayrı bir hat çektim park sis için ..