bu tür jantlar yakışıyor bizim araçlara. biraz daha basarsan çok güzel olur ama kamber vermezsen sürter bunlar... maaşallah...
çok güzel bi seçim yapmışsın kazasız belasız sürersin inşallah
hondalara çok takılan bir jant modeli hep merak ederdim polo da nasıl durur diye merakımızı giderdin gayet güzel durmuş değişik açılardan da fotolar eklersen daha güzel olur duruşunu görmüş oluruz.Hayırlı uğurlu olsun.
arkalarda sürtme sıkıntısı vardı yaylandığında 8 ofset olduğundan bir kaç işlemle onu çözdük kamber aklımda ancak nasıl yaparız diye düşünüyorum
Çok yakışmış, iyi günlerde kullanın.Konuyla pek alakası yok ama far karartma+beyaz far gece görüşünü nasıl etkiliyor merak ediyorum. Bir de kullandığınız sis farını temin edebileceğimiz bir yer var mı?
beyaz far zaten göstermiyor. birde karartma yaparsanız pişman olursunuz...
far karartmanın gece görüşüne bir etkisi yoktur , cunku karartılan yerler far ici , cukur kısım değil değil etrafındaki cercevedir , beyaz far konusuna cok hakim değlim ama yagmurlu havalarda sıkıntı oldugunu soyluyorlar , osram 55 watt ampul bana fazlasıyla yetiyor sisler sanırım toyata sis sahibindende universal sis diye felan bakarsanız bulursunuz HB dede var en fazla 20 TL felandır ama uydurması biraz el becerisi ister saygılar sevgiler