çok basit ya. Y pul alıyorsun 4 tane. sanırım senin için 3mm kalınlığında yeterli olur. benim jantlar 7ofset fazla geldi bana 3mm. kampanayı söküyorsun fren mekanizması var onu elleme. onun orada 4 tane somun başlı vida var. onları gevşet 4 tanesinide. komple sökmene gerek yok. sonra alttaki 2 tane vidaya kampananın arkasından pulları tak, sık hepsini tamamdır. önler için daha basit. amortisörün alttaki 2 tane vidasını gevşet lastiğe kamber ver sık tamamdır...
o zaman folyo ile karartma desenize arkadaşım :P ne ortalığı karıştırıyorsunuz
açıklama için çok teşekkür ederim en kısa zamnda yapıcam çünkü yaylandığında sürttüğü için arka yayların çalışma alanını kısıtladık fazla yaylanmasın diye bu seferde arkalar çok sert oldu sanırım kamberle çözeriz bu sıkıntıyı yalnız lastik içten yer mi yemez mi o düşündürüyor çünkü sıfır lastik aldım ziyan olsun istemiyorum
5-6 aydır kullanıyorum benim lastikler de sıfır. henüz belli olmuyor içten yediği. ama uzun vadede illaki içten yiyecektir...
en iyisi 6 7 ayda bir lastikleri iç dış çevirmek o zaman
yalnız lastikler yönlüyse olmuyor diye biliyorum. lastikçiye bi sor istersen
Araçta megachips chip tuning uygulaması mı yaptırdınız ?
Hayir burda bi abimiz yapiyor bizim araclarda pek fazla degisim olmuyor bu uygulama ile degmiyor yani
sadece reklam yani..