Kaportasının aynı olması motorunun da aynı olduğu anlamına gelmez.
Hararet bu aralar çok değişken bazen doksan oluyor bazen motor komple soğuyor. kafasına göre takılıyor aslında baktırmam lazım ama kısa mesafe kullanuyorum diye baktırmadım henüz.bu km yi yapmadan önce 70-80 km kadar yol gittim aslında hararet bi ara 90 dı sonra yine böyle oldu.sanırım bir an önce baktırmalıyım..
Benim son sürat 160 oluyor. Zaten fabrika verisi de o şekilde.
6n aee motor 195/50/15 lastik ile araçta 3 kişiyken hafif virajlı yolda 165 dedi daha gidiyodum yanımdaki arkadaş durmazsan el frenine asılacam nasılsa iki türlüde ölücez diyince bırakmak zorunda kaldım
arkadaşlar çok sağolun yardımınız için şimdi termostatı değiştirirken yanlız termostatımı yoksa karşılığıyla berabermi değiştireyim bide akan su yerine antifirizli sumu ilave edeyim havasını filan aldırmak gerekiyormu yoksa suyu ilave edip işlem bitiyomu çok soru soruyorum kusura bakmayın
Termostat Flanş kiti(kütüğün) sağlasa sadece termostatı değiştir.Antifirizli su koyman daha mantıklı.
anladım sanırım sağlam bi kaçak filan yok taktıktan sonra kaçırmassa değiştirmem valla çok sağolun ya antifiriz ne renk koyayım bide bazı kişiler hava yapar diyo havayı atman lazım diyo işten anlamıyorlar heralde