Gönderen Konu: EMMISSION WORKSHOP  (Okunma sayısı 2114 defa)

Çevrimdışı mhusmen

• Profili Görüntüle
EMMISSION WORKSHOP
« : 15 Eylül 2014, 09:16:49 »
Arkadaşlar selam;

2004 pasıfic otomatik lpg li aracım var. Araca 104 bin de otogaz takılmış Zavoli. Ben 108 binde aldım. Şuanda 120 bin de. Geçen hafta lpg bakımı yaptırdım ve filtre değişikliği ve ayarlar yapıldı. Derken 4 gün sonra "EMMISSIPN WORKSHOP" yazısı ve arıza ışığı yandı. İnternette yaptığım araştırmalar sonucunda gaz ayarları ile alakalı olabileceği kanısına varıp hemen bakımı yaptırdığım yere gidip durumu anlattım. Neyse ayar yapıp bilgisayardan arıza ışığını söndürdüler. Bende durumu halletmenin verdiği mutlulukla eve giderken tekrar ışık yandı. Çok moralim bozuldu. :'( Tekrar ayar yaptırmaya gidicem gibi. :-[

Böyle bir arıza ile karşılaşan varmı? Kaç kere gaz ayarı için gitmek gerek bunu tutturmak zormudur?

Ayrıca internette yaptığım araştımada kalitesiz gaz kullanımından olabileceği söyleniyor ama ne akadar doğrudur?

Tecrübesi olan arkadaşlardan fikirlerini almak isterim.

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
Ynt:
« Yanıtla #1 : 15 Eylül 2014, 11:53:52 »
Kendi başıma elektronik olan boğaz kelebeğimi kendi başıma temizlemeye kalktığımda bu uyarıyı almıştım, daha sonrasında pc ye bağlayıp kontrol ettik ve ışığı söndürmüştük. Sanıyorum ki temizleme spreyini de fazla sıktım ve kendiliğinden temizlenmesi zaman almış da olabilir. Ben Emission Workshop hatasının boğaz kelebeğiyle alakalı bir durum olduğunu zannediyorum.