Şirkette olduğum için videonunzu açamıyorum ancak orjinal Apexi Power kullanmış biri olarak %100 replika ürün olduğunu söyleyebilirim. Piyasada en az 20 çeşit replika ürünü mevcut. Yazıları, plastiği her türlü çakallığı yapıyorlar.Artık yazılara bakarak orjinalliği anlaşılmıyor. Yalnız replika ürünleri üretirken beceremedikleri en büyük nokta şu;
Filtre kağıdı ile filtre plastiğinin birleştiği yerlerde yapışkan gibi bir madde vardır. Replika ürünlerde o madde genelde beyaz renkte oluyor. K&N ve Apexi gibi kaliteli ürünlerde ise zift gibi bir madde kullanıyorlar.Artı olarak filtrenin alt plastikle birleştiği yerlerin arasında açıklık olmuyor. Zaten Apexi Power 20-30$'a satılan bir ürün değil hocam. Ben hepsiburada.com'dan satın almıştım ve aldığım ürün sizinkiyle bire bir aynıydı. Aldım kullandım sonra replika olduğunu anlayınca zor bela aide ettim.
Müsait zamanımda kendi filtremin resmini çeker koyarım. Bu arada şöyle bir resim mevcut..
Replika ürün kullandıktan sonra orjinal Apexi aldım ve arada ciddi anlamda fark var..