Gönderen Konu: FAR SENSÖRÜ  (Okunma sayısı 7022 defa)

Çevrimdışı mhusmen

• Profili Görüntüle
FAR SENSÖRÜ
« : 07 Temmuz 2014, 12:44:58 »
Arkadaşlar selam;

Aracına sonradan far sensörü taktıran var mı? İnternette 150 tl ye falan far sensörleri var yurtdışından. Montaj videolarını falan da izledim gayet basit gözüküyor. Ama burada da acaba yapan ya da yaptıran var mı diye de merak ettim :)

Çok lazım bişey değil ama hoşuma gidiyor bu özellik :)

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
Ynt: FAR SENSÖRÜ
« Yanıtla #1 : 07 Temmuz 2014, 13:22:34 »
farını açmayı unutan bir bayan şoförle ortak kullanıyorsan kesin ihtiyaç :D

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 07 Temmuz 2014, 13:52:51 »
bana sensör değilde bayan şoförleri trafikte belirginleştirecek far lazım.direk kırmızı yansın kadını gördümü alarm versin. :)

Çevrimdışı edincol

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Polo 6N2 - AKK - Comfortline
« Yanıtla #3 : 07 Temmuz 2014, 15:25:02 »
Bayan değil kadın şoför.
Akıl yaşta değil baştadır.

Çevrimdışı mhusmen

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 07 Temmuz 2014, 16:15:09 »
arkadaş konyu nereye dağıttınız yaaaa :bekleriz: :bekleriz:

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 07 Temmuz 2014, 16:53:06 »
konu bu bayan mı kadın mı?
 :bekleriz: :bekleriz:  :bekleriz:

Çevrimdışı metinmb407

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 07 Temmuz 2014, 17:01:28 »
Ben yurtdışından getirtmiştim tam bizim araçlara göre orijinal auto konumlu far anahtarı ve modül. Coming leaving home devresi de içinde var. Kilitlediğinizde ve kilidi açtığınızda 10-15 saniye sis farları ile birlikte komple parklar yanıyor (ön-arka). Ayrıca karanlıkta far anahtarı auto konumda iken aracı çalıştırmak istediğinizde farlar hemen açılmıyor araç çalıştıktan sonra farlar yanıyor. Ben bir Golf IV kullanıcısına sattım ve montajını da kendim yaptım. Tek yapılması gereken araçtaki far anahtarını sökmek, soketini fotodaki modüle bağlamak. Tekrardan üründen getirteceğim düşünürseniz yardımcı olurum.

« Son Düzenleme: 07 Temmuz 2014, 17:01:53 Gönderen: metinmb407 »

Çevrimdışı edincol

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 07 Temmuz 2014, 17:02:32 »
konu bu bayan mı kadın mı?
 :bekleriz: :bekleriz:  :bekleriz:

Hayır o değil kadın soför gösteren ışık, saptırmayalım  :bekleriz:

Çevrimdışı edincol

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 07 Temmuz 2014, 17:04:42 »
Yerli üretim otosens marka sensörler var onlar da kullanılabilir veya eBay'de far anahtarıyla birlikte satılan sensörler var.

Çevrimdışı mhusmen

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 07 Temmuz 2014, 17:30:42 »
Ben yurtdışından getirtmiştim tam bizim araçlara göre orijinal auto konumlu far anahtarı ve modül. Coming leaving home devresi de içinde var. Kilitlediğinizde ve kilidi açtığınızda 10-15 saniye sis farları ile birlikte komple parklar yanıyor (ön-arka). Ayrıca karanlıkta far anahtarı auto konumda iken aracı çalıştırmak istediğinizde farlar hemen açılmıyor araç çalıştıktan sonra farlar yanıyor. Ben bir Golf IV kullanıcısına sattım ve montajını da kendim yaptım. Tek yapılması gereken araçtaki far anahtarını sökmek, soketini fotodaki modüle bağlamak. Tekrardan üründen getirteceğim düşünürseniz yardımcı olurum.

Ben de buldum 63 usd'ye. Ama montajdan sonra sorun olurmu olmazmı bilemediğim için bi  sorayım dedim. Sorunsuz çalışıyor demekki :) Ozaman denemekte fayda var :)

Çevrimdışı edincol

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 07 Temmuz 2014, 19:15:30 »
Ben de buldum 63 usd'ye. Ama montajdan sonra sorun olurmu olmazmı bilemediğim için bi  sorayım dedim. Sorunsuz çalışıyor demekki :) Ozaman denemekte fayda var :)

Otosens ürünlerine bakmanızı tavsiye ederim.

Çevrimdışı tlg_s golf 4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 20 Temmuz 2014, 22:26:39 »
Almış olduğum aracımda var( golf 4)... geceleri (sensör açıkken) kontak açtığımda lambalar kendiliğinden açılıyor kapattığımda da kapanıyor işin garip tarafı bazen karanlıkta giderken karşıdan güçlü ışık (sanırım uzunlar yanık yada kısalar yanık olsada aracı yüklü olsa gerek) onları algıladı mı kendiliğinden kapanıyor daha sonra tekrar açılıyor.... gündüzleri ise araç çalıştıktan sonra tekrar kapanıyor kendiliğinden bazen kullanıyorum bazen kullanmıyorum ama