kardeşim aracının maşallahı var ama ben bir olaya hayran kaldım diyebilirim aklımdaki büyük bir soru işaretini ortadan kaldırmış oldun kapı döşemelerini yaptırsam mı yaptırmasam mı diyip duruyordum bu fotolardan sonra kararımı verdim kesinlikle yaptırıyorum
cok tsk ederim gercekten arabamı cok seviyorum özeniyorum bakıyorum. kurcalıyorum tatmin, mutlu ediyor beni hersegiyle. bu yuzden adını kral koydum valla kapı düsemelerini kim yapmıssa cok saglam yapmıs.
bunlar zaten sevgi arabası kimse de anlamıyor onu sat git bmw al yan yan gez diyen çok ama farklı bir sevgi oluşturuyor insanda sizde ankaradaymışsınız. Kaygusuz soyismini gördüm ama bu Metin abinin bi ara bizlere tanıştırdığı Necati abi Kaygusuz Oto ile bir akrabalık var mı?
Ben çayyolundayım bi ara Deniz falan toplanırdık arada bir bir avm otoparkında bir ara golf 4'çüler günü yapalım güzel olur
Kicinda mavi mavi isiklami gezip durun la
kral artık pasifik jantlı uzun zamandır arayıslarda oldugum bir janttı formda da üyeligi bulunan bursadan bir arkadastan aldım jantların bukadar hafif olacagını hiç düsünmemiştim cok sasırdım.
ne de olsa bbs morukcum,hayırlı olsun çok sevindim.telefondan haber vermedin bi tak ve gör o kadar diyorum nasıl değişecek araba