Fazla dallandirmak istemiyorum
ya bu konuyu
Deneme yanilma yontemi en saglam yontem oyle yapicaz.
Bulundugum yer tabiki 0in altina iniyor, balkanlardayim. Ama 0W40 olmasi daha iyi iste. 10W40 vardi simdiye kadar. -15, -20 lerde 10W40 ile calistirilan motor, o sicakliklarda 0W40 ile calistirildiginda cok daha rahat calismali oyle degil mi? Ne demek istedin tam anlamadim
Castrol EDGE koydun ve tavsiye etmiyorsun dogru mu anladim ? Buyuk ihtimal dogru anladim cunku dogrudur birdaha CASTROL koymam. Kendini asmadigi surece denemem hic CASTROL riske gerek yok. Arabami kotulestirdi benim CASTROL.
ESP, aslinda cok yeni bir teknoloji ve daha cok yeni ve teknolojik araclarda etkisini gosterebilen bir yag olduguna inaniyorum. Dsg ve katalizör dostu bir teknoloji kullanilmis anladigim kadariyla.
0W 40 icin NEW LIFE uzun zamandir kullaniliyor ve tum interneti taramisimdir bir tek olumsuz yorum ve elestiri yok. ESP serisi ise yeni denenip bakilacak ona da. NEW LIFE`tan kotu olduguna inanmiyorum. Ama bizim katalizorlere ne kadar faydasi olur rahatlatir bilemem. Ama tam sentetik son teknoloji bir yag iste