Gönderen Konu: MOTOR-DEBRIYAJ :(*  (Okunma sayısı 2081 defa)

Çevrimdışı Grmny™

• Profili Görüntüle
MOTOR-DEBRIYAJ :(*
« : 11 Temmuz 2014, 10:04:07 »
Beyler selamun aleyküm. Dün akşam bi yakınımı havaalanından alacaktım ve baskı balatanın bitmek üzere olduğunu düşünüyordum yolda kaldım. Sanayiye çektik arabayı. Hesapta baskı balatayı değişecekler. Sabah arayıp motor şanzuman inecek dediler şok oldum. Niye diye sordum debriyaj merkezi dağilmış dediler. Hemen anladım durumu tabii. Babam 52 yaşında araba  sürmeyi öğreniyor amatör. Sürerken ayağını debriyajda basılı bırakıyor. Küçük kardesim onu uyarıyor ama kendi bildiğini okuyor. Bide sabahları traktör gibi devirsiz çalışıyor. Sizce ne kadar fiyat verirler? Trabzonda çok iyi Golf 4 ustası kimdir? Allah rızası için yardımcı olun. :(
Golf IV. Das Auto.

Çevrimdışı gurescıyım

• Profili Görüntüle
Ynt: MOTOR-DEBRIYAJ :(*
« Yanıtla #1 : 12 Temmuz 2014, 09:57:09 »
benim  vites geçişlerinde  sorun vardı şanzıman söküldü baskı balatada bitikti baskı balata keçeler yenilendi şanzıman yağı bide senkromenç(50 tl) değişti 1000 tl seninde bu işlemler olursa artık fiyat bu aralıklarda sade baskı balata şanzıman sökümü yağı hiç yoktan 700-800 tl arası oda en az

Çevrimdışı ilGhiNC

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2009 Golf6 1.6 Trendline - Grafit Mavi --- 2015 Seat Leon 1.2 TSI Style Emocion Kırmızı Sunroof
« Yanıtla #2 : 12 Temmuz 2014, 19:53:32 »
350-400 arası tutar. Golf4 ü ilk aldığımızda biz de yaşamıştık.
CRAFTER TDI 163 ps

Çevrimdışı edincol

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Polo 6N2 - AKK - Comfortline
« Yanıtla #3 : 12 Temmuz 2014, 21:12:28 »
Geçmiş olsun. Yanlış anlamayın ama 52 yaşında birinin araba kullanmayı öğrenmesi tehlikeli olabilir.
Akıl yaşta değil baştadır.