Valla yakit mevzusu cok onemli birsey, ozellikle bizim araclar icin. Benim sahsi gorusum bizim golf 4 lerin cok fazla yakit secmesi yonunde. Cunku yakittan yakita oyle fark ediyor ki gaz pedalindaki hassasiyet ve ziplama. Direk anlasiliyor yani. Bazen 2. viteste basiyorum bir
kahve icmem lazim 3 e gecmek icin o kadar yani bas bas gitmez. Bazen de oyle bir kacar ki bu sefer de basarim gidiyor die bakmisim hemen depo azaliyor
Hep ayni markanin ayni subesinden aliyorum yine de bir kotu bir iyi denk geliyor sans resmen. Ama gercekten yakit aracin gidisini cok feci etkiliyor.
2 hafta once 100 oktandi sanirim ya 100 ya da 98 kaliteli bir benzin almistim. Uzun yolda rahat sollama v.s yapabileyim diye. Hic 140km den asagiya inmek istemedim. O kadar atikti ki arac. 140-170km arasi seyrettim tabi uygun guzel bir otobanda
Normal bir yakit ile de tabiki o hizlarda seyir edilir. Ama araci daha fazla zorluyorum gibime geliyor ve fazla basmiyorum. Kotu yakit denk gelmisse veya arac gitmek istemiyorsa gununde degilse
Basmiyorum bende o zaman 120-130km max.