önce tamponu kestiricektim ben sonra vazgeçtim bişey olur sökmek zorunda kalırız kötü gözükür diye kestirmedim. egzozcuma dedim abi sen nasıl biliyosan oyle yap ben ilk kez egzoz taktırıyorum sen gunde kaç tane takıyosun en iyisini sen bilirsin dedim oda böyle yaptı
sürtme sadece yol kenarlarındaki yağmur oluklarından geçerken yapıyo bazen oda hepsinde değil arkada bir iki kişi varken dikkatli geçiceksin o kadar. valla benim egzozunda orjinal olduğunu sanmıyorum steel yazıyo ucunda ama efsane görüntüsüde seside sadece kaynattırırken son susturucuyla orta susturucunun orayı güzel kaynatsın yeter ordan kaçırırsa eger çok tuhaf bi ses geliyo gaza basınca. benim araçta kat. iptali yapıp susturucu takmışlar şuan üzerinde 2 tane susturucu ve sonda silencer var. orta susturucuyu da iptal etsek mi dedim arabanın içinde oturamazsın dedi bana. bende kalsın o zaman dedim. silencer'ı takınca sesi %80 %90 kesiyo gayet sessiz geziyorum ama tabi orjinal susturucusu kadar sessiz değil. benim silencer ışıklarda durarken vidası gevsektı gaza basınca fırladı arkadan
arkadaki arabada sağolsun üzerinden geçince yamuldu biraz çekiçle düzelttirdim eskisinden daha sessiz