Gönderen Konu: 10 LP 976 ;) Fikirleriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler  (Okunma sayısı 9252 defa)

Çevrimdışı 10LP976

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: MK4
Aracın maşallahı var..kaput maskesi ben de alıcam uzun yola çıkacağım için.nereden bulabiliriz acaba?
Genel olarak beğendim ben aracı da jantlar çok yorar gibime geliyo ki '18dir onlar muhtmelen :) benim icim el vermez :) :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evt jantlar 18  önler 8.5 arkalar 9.5 22 40 18 lastik performans gayet güzel :)  :saygılar :saygılar

Çevrimdışı 10LP976

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: MK4

Çevrimdışı corimli

• Profili Görüntüle
Gerçekten kaputtaki maske ve ön plaka hariç muazzam bir araç olmuş. Bir de sunroof olsa tadından yenmez. Allah kaza bela vermesin. keyifli günlerde kullanın inşallah.

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
golfümü özledim....

güzel makina kazasız belasız binmek nasip olsun.. ama ön plaka olmamış o plaka boşluğunu doldurun yada uzun plaka kullanın bence...
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2014, 10:35:40 Gönderen: ØSîRîS »

Çevrimdışı TTU1905

• Profili Görüntüle
Hocam şu jantların tam adını modelini söyleyebilirmisin rica etsem birde 18 değilde 17 sini bulabilirmiyim acaba çok hoşuma gittiğini belirtmiştim daha önce kısmatse şimdi bende almak istiyorum

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
Hocam şu jantların tam adını modelini söyleyebilirmisin rica etsem birde 18 değilde 17 sini bulabilirmiyim acaba çok hoşuma gittiğini belirtmiştim daha önce kısmatse şimdi bende almak istiyorum
VOSSEN jantın adı arkadasım
2015 1.4 125ps highline

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
Marka vossen de modeli nedir araç sahibi daha net söyler.Bu jantlar '18di yanlış hatırlamıyosam.'17 leri de illaki bulursunuz ama replika olmamasına özen gösterin.tabi benim fikrim :)

Çevrimdışı TTU1905

• Profili Görüntüle
Marka vossen de modeli nedir araç sahibi daha net söyler.Bu jantlar '18di yanlış hatırlamıyosam.'17 leri de illaki bulursunuz ama replika olmamasına özen gösterin.tabi benim fikrim :)

evet vossen olduğunu bende gördüm teşekkür ederim ama modeli lazım bu arada replika nedir ?

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
Ynt:
« Yanıtla #22 : 13 Ağustos 2014, 10:49:43 »
Replika orjinal olmayan ürünler.Görüntüde aynı ama malzeme kalitesi daha düşük, ağırlığı ise orjinale göre daha fazla olanlardır.modeli bulabilirsem yazarım ben de.

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
Ynt: Ynt: Ynt:
« Yanıtla #23 : 13 Ağustos 2014, 10:55:30 »
Replika orjinal olmayan ürünler.Görüntüde aynı ama malzeme kalitesi daha düşük, ağırlığı ise orjinale göre daha fazla olanlardır.modeli bulabilirsem yazarım ben de.
Bu arada vossen in sitesinden baktım.jantın modeli CV3 olarak geçiyor ;)

Çevrimdışı TTU1905

• Profili Görüntüle
teşekkürler hocam bilgi ve model için dikkat ederim replika olmamasına :)

Çevrimdışı Frequency

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Skoda Fabia HTP
9 numara golf helal olsun, kazasız-cezasız binin...
kaputun üstündekini çıkarıp, xenonları da -en azından- 6000 e çekerseniz 10 numara olacak.
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)