Gönderen Konu: Vites topuzu kelepçesi  (Okunma sayısı 2809 defa)

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
Vites topuzu kelepçesi
« : 23 Temmuz 2014, 20:53:50 »
Arkadaşlar vites topuzunu aldım krom çerceve ve körüğü ile birlikte ama takamadım.takamadım derken eskinin üzerindeki sarı kelepçeyi sökemedim.onun için hangi alet gerekiyor.direk düz bir halka gibi, açılabilecek bir kilidi vs. yok.kelepce değil de halka direk.kanırtarak mı çıkarmak gerek.penseyle falan olmadı. :(

Çevrimdışı karizma67

• Profili Görüntüle
Ynt: Vites topuzu kelepçesi
« Yanıtla #1 : 23 Temmuz 2014, 21:12:11 »
Kardeş, o parçayı bi tornavidayla kanırt sola ve sağa. bilezik kendi etrafinda dönecek kadar bol olması yeterli tamamen açmaya çalışma. o sadece sıkmak için yapılmış, asıl olan içerdeki klips güçlü bi şekilde iki elle yukarı çekersen çıkacaktır.
bol şans
Kula bela gelmez, Hak yazmadıkça;
Hak bela yazmaz , Kul Azmadıkça...

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
Ynt:
« Yanıtla #2 : 23 Temmuz 2014, 21:22:06 »
Bakalim yarın bi deneme daha yaparım :) bu arada o kelepçe topuzla birlikte mi? Yeni aldığımın üzerinde de ufak bi sarı halka var :/

Çevrimdışı karizma67

• Profili Görüntüle
Ynt: Vites topuzu kelepçesi
« Yanıtla #3 : 24 Temmuz 2014, 00:30:48 »
kelepçe topuzla birlikte. Bu arada ne kadara aldın topuzu, benimde ihtiyacım varda fırsat bulup alamadım. ? topuz sağlamda körük deforme olmuş.
Kula bela gelmez, Hak yazmadıkça;
Hak bela yazmaz , Kul Azmadıkça...

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
Ynt:
« Yanıtla #4 : 24 Temmuz 2014, 20:40:36 »
Bugun ugrastım biraz zorladı acıkçası topuzlar farklıymış.körüğü değistirdim mecburen.topuzların da kıç kısımları farklı olabiliyor gördüğüm olay budur.fiyat hepsi bir 70 tl ye geldi.