Arkadaslar, az once kisa mesafe bir yere gittim araci stop ettim. İste farlari v.s kapatirken muzigi kapatmaya calisirken fark ettim ki direksiyon titriyor. Nerdeyse motor calisiyormus gibi daha fazla bir titresim hatta. Sanki boyl motor durmamis birseyler sıkısmıs gibi ilginc
Neyse baktim anahtar da duz yani gercekten kapatmisim motoru tekrar calistirdim panikle baktim sıkıntı yok calisti duzeldi ve titreme gecti neyse. Dondum eve tekrar stop ettim baktim yine bir titreme direksiyonda sonra fark ettim ki fanlar caliisirken oluyor bu titreme. Biraz bekledim fanlar sustu titreme de gitti. Actim kaputu baktim kucuk fan calisiyor ilginc geldi buyuk calismadan kucugun calismasi. Bir cali parcasi ile azicik dokundum buyuk de calismaya basladi. Acaba bisiyler mi sıkıstı filan buyuk fanda mi gidici anlamadim gitti. Suanda ikiside calisiyor zaten biliyorsunuz kucuk fani yeni degistirdik.
Bu stop ettikten sonraki titresim tam olarak neyden ve nereden geliyor olabilir fikirlerinizi bekliyorum. Aracta kontagi kapattigimizda gerceklesen islemler sirasiyla nedir ne sıkısıyor veya titretiyor olabilir araci boyle ?