dün Karabük'ten Amasra'ya gittim normalde en fazla yapacagım km 200ü geçmez git gel. dedim 60 tl gaz alıyım ne olur ne olmaz diye de 20 liralık benzin aldım.(iyiki almışım) çıktım yola arkadaşımla herşey iyi hoş güzeldi. ta ki dönüşte abdipaşada kalana kadar
60-80 km hız arası giderken arabada yarım depo gaz olduğu halde sanki gaz bitmiş gibi benzine attı. şaşırdım kaldım. elektrikcimi aradım. gazcıyı ara dedi. gazcı da pc ye baglamadan bişey belli olmaz dedi. abi diyorum bak önümde 65 70 km yol var daha 20 liralık benzinle gelemem varsa yapılacak bişey yapayım yok diyo dokunma gel
deli etti beni bende bastım marşa dedim karınca misali hedefe ulaşamasakta uğrunda yolda kalırız
allahtan 30 km sonra petrol ofisi cıktı karşıma ve benzin aldım. geldim. ama dün o benzini almasam kalmıştım ben orda. az önce de ustanın yanına gittim bagladı pc ye. gaz basıncı düşükmüş dedi onu açtı. hata cıktı ekranda. gaz enjektörleri(1) yazıyodu. ateşlemede bi problem var mı dedi distribütor kapağı çatlak dedim ve ben en kötü 1 yıldır b oyle biniyorum buna dedim (değiştiricektim unuttum gitti) bana kesin ondandır dedi değiştir gel düzelir dedi. abi ne alakası var depomda yarım depo gaz var araba gaz bitti diye benzine atıyo ayrıca bu olay benzinde hiç olmuyo yanı tekleme silkeleme rolanti devirsizliği hepsi var benzine geçince araba oh be diyo
distribütor kapağını değiştir hepsi gecer dedi. sizce sorun distribütyor kapağında olabilir mi?