ibrahım çok makara bırı derler arkadaşlar benım için benı almadan bır yere gıtmezler her ortamdan ben anlatırım mıllet dınler sabah akşam makara sorunlara böyle yaklaşıyoruz
seni yakınen tanımak isterdim.sevdim seni.keşke sen gibi yakınımda 2-3 arkadaşım olsaydı.dünyayı tiiye alırdım [/quo
ben burdaki atiker bayii ile görüştüm daha önceki aracıma taktırmak için.arkadaş bu ustayı nerden buldunuz dedim?adam ne dese iyi;şimdi insanlar çocuklarını en üst mevkide okutmak ve doktor hakim avukat olmasını istiyorlar dedi.eee dedimbirde bunları olamayacak kişiler var lise mezunu olupta dedi onlarda amir memur takımı oluyor dedi.eee dedimbirde zanaat okulu bitirip işçi sınıfı olan kesim var dedi.en sonda bunların hiç birini olamayıp ilkokuldan terk edip hiç okumamış sanayiye birinin yanına verilip çırak olarak yetiştirilmeye çalışılan ama kafasına haylazlıktan başka bişey girmeyenler var dedi.eee dedim işte bu en son saydığım kapasitede adam dedi.niye çalıştırıyosun böyle adamı deyincede alternatif yokki dedi.alttan adam yetişmiyor dedi. zaten kafası zehir gibi olanlarda ya özel servislerde yada kendi işletmelerini kuruyorlar dedi.
Mehmet lafı fazla uzatmıcam.sök kardeşim şu lpg yi artık geç benzine rahatla.zaten benzin 10 TL. olacak zengin fakir ayrılsın. aslan besleye yemine katlanır. yaşasın benzin kardeşliği.
Abi benim elime toplu para gecti o yuzden para hic olacagina biseye baglamak istedm de taktrdm. Distributor kapagini ve tevzi makarasini degistirdm. Duzeldi. 2.gittigmde ateslemede problem oldugu icin lpg kendini korumaya alip benzine atiyo dediler.
Semih abi o doğru bir yöntem değil, LPG ayarlarının düzgün bir şekilde yapılıp aracın sorunsuz kullanılması, sistem yanıltılarak hataların gizlenmesi değil diye düşünüyorum.