Kamera isini de cok dusundum bir ip kamera v.s direk bilgisayara kaayit ettirebilirim. Ama iste cok ısıklı bir yer degil yine ısık var ama sanmiyorum o tarz bir gece kamerasi olsun ve sonra o kayit bir ise yarasin.
Alarmi dusunduren sey su : Zannedersem burada yoksul cingeneler yapiyor bu isi. Yakinimizda cingene mahallesi var. Yapan kisi hep ayni tahminimce. Cunku arac biraz fazla yatinca dikkat cekiyor ve alarm var mi diye hep denemis. Mesela, kapi tutacagini orayi bir cizim ile sıyırmıs tam normalde sensor koyduklari yeri. Bakmis ki alarm yok hmm demis. Bu olaydan sonra sinyal calindi yine sinyali calmadan once sinyalin 20cm altina bir cizik atmis yine tahminimce kontrol etmis alarm var mi diye. Sonra bakmis yok calmis sinyali koparmis vs. En son olayda iste plakayi komple sokmus yamultmus ama almamis oyle yerde kalmis plaka. Dikkatli bakinca gordum ki tam plakanin ustune tampondaki citaya yine bir cizik atmis hep alarmi kontrol ediyor lavuk baska bisi degil.
Dediginizde haklisiniz alarmlari kimse sallamiyor. Ama bu isi yapanlar herkes uyurken ve etraf cok sessiz sakinken yapiyor. Gecenin 3-4 unde bir dıt sesi bile manyak yanki yapiyor. Baska araclara pek dokunmuyorlar. Ozellikle bora ve golflere dokunuyorlar hatta yurt disindan gelme araclara yani. Cunku biliyorlar ki onlarda varsa da fabrikasyon vardir ilave olarak taktirmamislardir. Sacma sapan herkesin alarmi var burada kaldi ki benden cok daha iyi araclar var ama gelip gelip bana dokunuyorlar
Artik alistim hic moralimi bozmuyorum ama bir cozum bulmam lazim. Suan icin buldum odedim 1 aylik koydum parkinge
Ama isin ilginci cingeneler parkingte bile caliyormus
Gecen gun vukaat olmus bir iki aku ve teyp calmislar. Tam boyle arkada agac olan alanda kuytu kosesinde. Kamera olmasi ragmen gorememis adam gece nerden gorsun agaclar kapatiyor. Fazlaca yesillikli agacliklik, adam simdi agaclari kesip komple avluya alarm taktiriyor. Agactan cikiyorlar gorunmuyor da diyor adamlar haklilar da. Ama neyse ki zarari karsiliyor otopark muduru.
Su kamera isini aslinda yapmis olsaydim simdi yakalamistim kamili. Aslinda denemem lazim. Bu kamera isleri ile ugrasiyorsun sanirsam biraz detaylandirabilir misin gece gercekten ise yarar mi. Sadece parkta orta derece yanan birkac lamba var araclari yansiyor epey arac ve etrafi biraz aydinlik ama oyle cok degil.