merhaba arkadaşlar,
bir kaç sıkıntım var onları sizinle paylaşmak istiyorum.ve yardımlarınızı bekliyorum.
-
sportline kullanan arkadaşlar ortalama aracınız benzinde ne yakıyor.
-geçen konularda'da açmıştım yakıt problemini(bu na bağlı olarak ustam kendince çözüm üretip hararet müşürünü değiştirdi.yaptığı kontroller'de lambda sensöründe sıkıntı olmadığını söyledi ve olay kapandı.Gelelim asıl konuya geçenlerde benzin dipteyken araca 100 tl'lik yakıt aldım ortalama yarım depo civarı bi doluluk oranı gözlemledim.sonra aracı 10 gün civarında kullanmadım araca bindiğim zaman benzinin bayağı bir azaldığını fark ettim gittim benzinliğe bidona 25 tl lik yakıt aldım ve ortalama 90-100 arası olacak şekilde gece yol yaptım ve gittiğim kilometre 112 tık dedi ve kaldı sizce bu normal midir.
-yakıt tasarrufuyla ilgili olarak katalizörüm boştu yararı olacağını söylediler ve yerine susturucu taktırdım. gene olmadı.
-birde arabam rolantide durduğu zamanlar sarsıntı yapıyor.(boğaz kelebeği temizlendi adaptasyon yapıldı).devir saatinde oynama yok.
son olarak ta hepinizden özür diliyorum baya uzun yazdım kusura bakmayın (ASLAN BESLEYEN YEMİNE KATLANIRDA.ARKADAŞ BİZİMKİ KUZUYLA KOYUNLA DOYMUYOR Kİ.DİREK DEVE İSTİYOR.)