Senin gördüğün 3.0 2012 model arabaya 30 bile az :saygılar bakmak var bakmak var. Zamanında 2000 modeline 19 verirkende aynı konular vardı pahalı filan daha 2 ay önce 2001 ine 27 bin veren birisi olarak golfün temizinin iyi paralara satılması hatta satılmaması taraftarıyım. Lütfen yaşı modeli vs kıyaslamayın 2010 üstü nice arabalar var bindimmi golf 4 ün verdiği hisleri alamıyosunuz. İmkanı varken golf 4 den baskasına bi insan neden binmez aptal olduğundan mı?
bence golf 4 un bu kadar tutulmasının sebebı ülkemizde bu paralara alınabılecek en kalıtelı arabanın golf olmasındandır....sıze soruyorum şimdi elimizde 25bın tl var ve bu paraya golf 6 alabılıyorsunuz diyelım hangimiz gidipde golf 4 e parayı verırız bence bir çoğumuz golf 4 ün yüzüne bıle bakmayız...gel gelelım bızım ulkemızde ikinci el fiyatları o kadar uçtu ki insanı 10 12 yşına gelmiş arabalara bu paraları vermeyı mecbur bırakıyor....
bu arada siz 2012 model arabaya 30 bile az demişsiniz ya
...bi an düşündüm ben neden kendi arabamı 2012 görüyorum diye düşündüm siteye üye oldugum vakit sene 2012 imiş ve aradan 2.5 sene geçmiş beeee.....2.5 senedir ölümüne takip ediyomuşum bu siteyi yıllar ne çabuk geçmiş duygulandım bak
dur hemen değiştireyim benim gördüğüm 2014 diye
:D