Müşür değişti düzelmedi manifoldtan olabilirmi acaba kime sorsam yükselmesi normal değil diyor ahmet06 arkadas seninkide boyleyse seninkrde sıkıntılı
sıkıntı yok dostum olmaması lazım.
bende de 800 devirde çalışırken hararet 70-80 dereceye gelince 800 deviri biraz daha geçiyor orada sabit kalıyor.880 gibi falan bişey oluyor.
ben arkadaşıma yaptırdım adaptasyonu hatta birlikte yaptık. pc de biyere 880 devir yazdığını gördüm. önceki yazan rakamı hatırlamıyorum. muhtemelen o yazdığı rakam motor devir hızı olmalı. adaptasyondan önce tam 800 devirde çalışıyordu. adaptasyondan sonra oldu bunlar. ama sıkınıtı yok.
yukarda bahsedilen parçalar maf sönsörü oksijen sensörü boğaz kelebeği bunların hepsi çok aşırı pahalı parçalar. bunlardan yapma ihtimali olsa bile çok düşük. illede sorun var diyorsan ucuzdan pahalı parçaya göre hareket etmen gerekir.
tavsiyem yeniden adaptasyon yaptırman ve adaptasyon yaptırmadan önce sorununu söyleyip motor devir hızını 800 devire ayarlamaları gerektiğini belirt sorunun düzelir. en ucuz yöntem budur ve çok büyük ihtimalle düzelecektir.
özelden mesaj yazamıyorum burdan seni ustaya yönlendireyim.
0532 172 3773 gökhan ismi şaşmazda yerleri sana yardımcı olur.