Gönderen Konu: silecek sorunu  (Okunma sayısı 4686 defa)

Çevrimdışı onder_07

• Profili Görüntüle
silecek sorunu
« : 12 Ekim 2014, 16:10:49 »
merhabalar arkadaşlar.Son zamanlarda sileceklerim ara sıra aşırı yavaş çalışıyodu binde bir yapıyodu bunu,bugün itibarıyla hiç çalışmıyor.Böyle bişey başına gelen var mı ? Bir de bu silecek motoru nerde acaba söksem bişeyler yapabilir miyim?

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
Ynt: silecek sorunu
« Yanıtla #1 : 12 Ekim 2014, 17:07:37 »
Sigortasını kontrol ettiniz mi?
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı onder_07

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 12 Ekim 2014, 17:51:04 »
üstad az önce söktüm oraları resmen doğal bir ortam oluşmuş orda bitki yaprakları,bataklık gibi çamur tabakası, yosunlar :) temizledim hepsini mekanizmanın görünen yerlerini de yağladım şuan çalışıyor bi sorun yok gibi ama pek güvenemiyorum..

Çevrimdışı s1nanozk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 12 Ekim 2014, 17:54:20 »
Ya morukcum ara ara görünmeyen yerleri temizlemek lazım. Unutuyoruz bazı bu tip bölgeleri tek hücreli organizmalara yuva oluyor sonra  :D

Çevrimdışı Frequency

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Skoda Fabia HTP
« Yanıtla #4 : 13 Ekim 2014, 08:19:07 »
Silecek motorunun içi de su aldıysa ona bağlı bir arıza olabilir, kömürler de bitmiş olabilir...bir daha arıza yaparsa direkt motorun içini açın, komple temizlik, bakım ve yağlama yapıp, toplayın bence...
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)

Çevrimdışı okaykay_1

• okay kaygusuz
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 1.9TDİ + yazlım mk4
« Yanıtla #5 : 13 Ekim 2014, 10:43:55 »
senin iletini okudum aksamda pederin transportere bindim onunda calısmıyordu :)
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 14 Ekim 2014, 12:25:11 »
okay bende senin iletiyi okuduktan sonra korktum, akşam benim aracın sileceklerini kontrol edecem.  :D
dün itibari ile 2 adet silecek lastiği aldım sağ ön ve arkayı değiştirdim.aldığım lastikler çok kaliteli değildi ama 1.90 tl ye okadar olur.başka kalmamış marketin elinde.birde 50 cm lik idi sol öne denk gelmedi o yüzden sağ ön ve arkayı değiştirdim.şuan çok güzel siliyor.bakalım ne kadar gidecek.
önder kardeşim; silecek motoru kolların altında siyah plastik ızgaralı kapağı sökmen lazım.ben 1 ay kadar önce söktüm basınçlı yıkama tabancası ile tertemiz yıkadım.yalnız beyine havlu doladım ıslanmasın diye.yaprak çam pürçüğü çamur ne ararsan vardı.bataklığa dönmüş vaziyette idi.iyiki temizlemişim.tavsiye ederim.
motora gelince aküden elektirk al direk ver bakalım çalışacakmı.çalışmazsa eğer kömürleri bitmiş olabilir.sökülüp değişmesi lazım.sökmek kolay el becerin varsa merak etme.yalnız fotolarını çek sökerkene.neyin nerden çıktığını bil. :tamamdir

Çevrimdışı onder_07

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 22 Ekim 2014, 23:10:30 »
sökmeye pek vaktim yok ki zaten öyle çok rahat sökülecek bişeyede benzemiyor ciddi mesai ve zaman lazım gibi geldi bana. ama şunu farkettim yağmur yağınca silecek çalışınca gayet hızlı ve eskisi gibi çalışıyor ama kendimiz camı temizlemek için su sıktığımızda ozaman çok yavaş ve kötü çalışıyor. Bu durum oldukça ilginç geldi bana ama şimdilik su sıkmıyorum bende cama :))