Rica ederim Kaan yalnız burda enteresan bi durum var o burç esnek bir parça yani mika değil lastik o yüzden kırılma söz konusu bile olamaz senin içinden çıkan bence uydurma bişey ben buradan anlıyorum. Boyutlarının uymamasının sebebi çıkanın zamanla aşınmış olması benimki cuk diye oturdu canavar gibi.şuradan gördüğüm fincanlar aynı benimki de aynı parçanın içine giren kol milinin ucu zaten top gibi hafif oyuk biçimdedir.o lastik burçta biraz bastırınca cuk diye oturur.Bu arada o parçayı bi zahmet temizle o ne pislik...
reis şöyle bir durum var, ben aracı alalı 4 sene oldu ilk defa burayı açıyorum aldığım arkadaşımda bankacı tam 657 ve servisten başkasına götürmez tüm bakım kağıtları var bende! çıkan parçayı birleştirdim fincan içine ancak sığacak çapta gelen parça ise fincan içine geçmeyi bırak ağzına bile girmiyor hani mekanik işlere yabancı biri olsam ben yapamadım dicem de??? çıkan parça dediğin gibi sert plastik gelen daha kaucuk ama çıkanın çapı 1,5 cm, gelenin çapı 2,5 cm civarı! bana yanlış burç gönderdiler sanırım dün fotoları çekerken elim yağ oldu burcu çekemedim ama çıkan paçayı başka bir yerde buldum
http://www.mehmetozyalvac.com/default.asp?sayfa=urunler&KatID=18 burada alttan 14. parça tra
sporter ve polo diyor. bakalım burada bulursam ondan alıp denicem tekrar... pisliği hiç sorma içim içimi yiyor önceki karter terlemesinin yüzünden. yazın yaptırdım bitti ancak pisliği kaldı alttan yıkatmak istemiyorum çünkü klima beyni falan altta, el ile temizleyim desem 3-4 saatimi alır napalım kardeş bekar değilizki
bir arabaya okadr zaman ayırırsam "ozaman eve gelmene gerek yok arabanda yat" diye bir msj alabilirim
yavaş yavaş yapacaz artık.