Vw tutkum 95 senelerinden itibaren basladi.Cocuklugumdan beri genis-buyuk araclara karsi bir hobim sevgim vardir.95 senelerinde Almanya da yasayan gurbetcilerin Ulkemize passatlarla gelmesi ve bu araclara imrenerek bakmamla ortaya cikti hersey
Daha sonra 99 yilindan itibaren her hafta ve ay duzenli olarak dergi alarak araclar hakkinda fikir sahibi olmaya basladim.2001 yilinda dayimin su anda benim kullandigim passati almasiyla olay koptu :)Cok sevdigim bir arac olmasi ve vw ye karsi da besledigim duygulardan oturu bu olay beni cok sevinmdirmisti.Vw araclarina binmemiz bu yildan itibaren basladi.Severek kullandik kullaniyoruz.Daha sonra dayimlarin yeni arac alma zamani gelince 3 tane daha vw aldilar.Dayimin 2001 yilinda kullandigi arac artik bana dusmutu :)Tabi cok sevindim.Ilk gun ki kadar olmasa da seve seve kullaniyorum.
Bence Alman araclari insanlarda bagimlilik yapiyor.Ben Honda yi da cok severim.Fakat honda araclarinin icine bindigim zaman nedense bir huzursuz olurum.Kokpitin tasarimi yol ozellikleri konforu hic bir sekilde Alman araclarinin yerini tutmuyor.Insallah Allah kalan omrumuzde Alman araclarina binmeye nasip eder.