Gönderen Konu: sağ sol dikiz ayna cam rezidansi  (Okunma sayısı 4586 defa)

Çevrimdışı golf_vw

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf IV 2001 Comfortline
sağ sol dikiz ayna cam rezidansi
« : 27 Ekim 2014, 12:49:03 »
Merhaba arkadaşlar 1.6 comf. Aracimda sağ soldikiz ayna rezidanslari calismiyor elektrikci rezidans baglantisi yok dedi ama bana başinsldan savdi gibime geldi çünki ayna ayarlama dugmesini isitma konumuna getirdigim zaman ayna isinir gibi ses geliyor ama ayna isinmiyor. Size sormak istedigim ayna rezidans baglantisi olup olmadigini nasil kontrol ederim birde ayna camini int uzerinden alan varsa nereden aldigini yazarsa sevinirim tesekkurler iyi forumlar.

Çevrimdışı Frequency

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Skoda Fabia HTP
Ynt: sağ sol dikiz ayna cam rezidansi
« Yanıtla #1 : 27 Ekim 2014, 13:20:46 »
Ayna camlarınızı kendinize doğru kibarca kanırtın, ayna camı  arkasında 2 şer adet kablo girişi varsa aynalar ısıtmalıdır, zaten ısıtmasız olanı yok...
Büyük olasılıkla sigortası atmıştır, değilse ya ayar joystiği, ya da aynaların rezistansları arızalıdır,
ayna camlarını çıkarıp, fiş girişlerinden ''ohmmetre'' ile ölçün, bir değer göstermezse 1 çift ısıtmalı ayna camı (yaklaşık olarak 2x30tl)  alıp takın.
Kolay gelsin.
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)

Çevrimdışı golf_vw

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf IV 2001 Comfortline
« Yanıtla #2 : 01 Kasım 2014, 18:58:26 »
orjinalini nereden temin edebilirim ?

Çevrimdışı cybertronics

• Daha iyisi yine bir VAG'dır
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf MK4 1999 1.6 AKL & Audi A6 2008 4.2 Quattro
« Yanıtla #3 : 01 Kasım 2014, 21:14:20 »
orjinalini bulamayabilirsin ama sonuç olarak ayna ve rezistans kalite olarak yan sanayi ürününün çok büyük farkı olacağını sanmıyorum. ama o bölgeye yıkama vs sırasında su girdiği için paslanmadan dolayı temassızlık olabiliyor kontak kısmında paslanma varsa zımparalayıp bir deneyin olmazsa kabloya enerji geliyormu onu deneyin sonra sigortayı kontrol edin olmazsa yenisini alın , zaten kablolara enerji gitmiyorsa yenisini almanızda çözüm olmayacaktır.

Bakmanız gereken nokta burası
Daha iyisi yine bir VAG'dır