Arkadaslar, daha once de belirttigim gibi urunu kullaniyorum suanda. Yarim depo benzine yarisini bosalttim. Akdenizlinin belirttigi gibi ara ara tekleme filan yapti. Hatta gecen gun eger marj dinamosundan degilse 2 kez calismamazlik yapti sanki benzinde pislik denk gelmis gibi. Tikandi calismadi filan fazla kasmadim bekledim 2.de de calismadi. Az daha bekledim 3.de calisti.
Bir daha da yapmadi oyle calismamazlik, sanirsam fazla koymus olabilirim o yuzden 6-7 litre benzin daha aldim karisim oranlansin diye. Gaz verirken patlatma isini fazla denemedim tabi suan yok gibi ama zorlarsam fazla olur herhalde.
Ama sunu belirtmeliyim ki : Arac gercekten canlandi yakit azalsin tekrar diger yarisini dokucem. Daha once gaza bastigim halde gitmeme gibi bir sıkıntı vardi boyle baygindi, simdi gercekten az da olsa kesin ve kesin bir canlanma soz konusu oldu. Devirlenme ve hizlanmada farkliliklar goruyorum.
Bu demek oluyor ki 14 senelik arac illa ki pislik v.s tikaniklik bisi varmistir enjektorlerde
Gercekten bu araca iyi bakildiginda gerekli yerleri degistirip, yaglandiginda v.s adam olacak aslinda da iste... ustasini bulmak zor o sebeple kendi ustamiz olacaz baska care yok!