arkadaşlar selamlar.aracımla seyir halindeyken bir anda yol bilgisayarı ekranında kırmızı ünlem işareti ve altında da brakes yazısı çıktı doğal olarak yavaşladım ve aracım 10km hıza indiğinde stop etti.kontak anahtarını çıkardım geri taktım.ilk aşamaya geldiğimde bipp diye bir ses ve yol bilgisayarı ekranında yine kırmızı ünlem ve marş basmıyor bir süre bekledim ne yapacağımı bilmeden kaputu açtım öyle bir boş boş baktıktan sonra kaputu kapatarak tekrardan anahtarı taktım ve arabam çalıştı.
yukarıda belirttiğim durum 2 gündür karşıma çıkınca aldım arabayı sanayiye götürdüm.bilgisayara bağladılar ve net bişey söyleyemeden gösterge panelinden bu arıza sanırım dediler.bunun tamiri yok olmuyor yenisini almanız lazım dediler.ben biraz sıkıştırınca birini daha aradılar ve telefondaki kişi get a way denilen bir parçadan bahsetti bunun üzerine hurdacılardan çıkma olarak get a way parçası alınarak aracıma takıldı ve aracım 2 gün sanayide kaldıktan sonra arızanın çözüldüğünü söylediler..
mutlu mesut oradan ayrıldıktan 25 km sonra yine aynı ses ekranda kırmızı ünlem altında brakes yazısı ve el freni simgesi yanıp yanıp sönerken bir anda aracım yine stop etti.bende hemen ustayı aradım dedim böyle böyle oldu ,geri getir dediler aracı götürdüm bilgisayara bağladılar yine bişey yok görünen.pazartesi günü bırak biz iyice bir bakalım dediler ancak sorunu net olarak bulamadılar.daha önce böyle bir durumlar karşılaşan başına gelen var mı?
tek derdim sorunun tam olarak ne olduğunun saptanması.ne kaynaklı olduğunun bulunması.aşağıda resimler mevcut.
aşağıdaki adresteyse bu arızayı yaptığı anda çektiğim video var.
videoda 4 lüleri ben açtım onun dışındaki hiç bir şey benim kontrolümde değil.
http://www.youtube.com/watch?v=M_qb2tFJzEY&feature=youtu.beacil yardımlarınızı bekliyorum saygılar.