90 HP dizel otomatik Golf4 e bindim daha önce. Takriben 460 bin kilometredeydi. Orjinal motordu ve hala cayır cayır gidiyordu. Bugün keyif için harcayabilecek bir 25 bin TL param olsa hiç düşünmeden dizel otomatik Golf4 alırım. Vites geçişleri güzel. Yakıtı gayet iyi bir depoyla şehirdışı 1000 kilometreyi deviriyor. O arabayı düz vites kullanarak trafikte eziyet çekmenize gerek yok. Kaldı ki tork konvertörlü konvansiyonel otomatik tork arttırımı sağladığı için daha çok keyif veriyor. Siz 1.6 otomatikle kıyasladığınız için sanırım otomatik istemiyorsunuz ama dizelde gerçekten çok keyifli.
Hic otomatik kullanmadim, ama okuyunca cok mantikli geldi ozellikle daha once dizel golf 4 kullanan biri olarak tatmin edebilecegini dusunuyorsun madem bu iste mantik vardir.
Benim gibi ozellikle daha cok sehir ve ulkeler arasi kullanan birisi icin cok rahat olur hem dizel hem otomatik. Zaten bir sonraki aracim ya 6 vitesli olacak ya da otomatik baska secenek yok. Tam yukleniyorum araca havaalani gibi yol var 140km de basliyor bagirmaya deli gibi resmen canımı yakiosun basma diyor arac
Olsa 6.vites aticaksin susacak ama iste yok.