Gönderen Konu: Pioneer Double  (Okunma sayısı 2834 defa)

Çevrimdışı mc_exrem

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: G0LF MK IV 2bin1 1,6 SR Lpg White
Pioneer Double
« : 05 Kasım 2014, 01:28:08 »
Merhabalar Arkadaşlar,

artık classic teypten kurtulup 6 veya 7 inç double almaya karar verdim. Pioneer avh-x2500 modelini düşünüyorum. Diğer çakma markaların ses kalitesini ve dokunmatiklerini sevmediğim için pioneer almaya karar verdim. ama öncelikle  double kullanan varsa model olarak sizlerinde tavsiyelerini almak istedim. Fiyat olarak da orjianal digicom garantili 1000 lira fiyat aldım çakmasına 800.
« Son Düzenleme: 05 Kasım 2014, 01:29:54 Gönderen: mc_exrem »
Ekrem KILIÇER

Çevrimdışı okaykay_1

• okay kaygusuz
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 1.9TDİ + yazlım mk4
Ynt: Pioneer Double
« Yanıtla #1 : 05 Kasım 2014, 09:15:41 »
aynen bende cakmaları hiç sevmiyorum cok basit yapay geliyor aldıgın zaman cok orjinal kaliteli bişey olcak ki degsin. secimin cok güzel ama binlira cok bence şsayet alcaksanda cakmasına 800 verene kadar orjinalinin hakkını ver
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

Çevrimdışı ilGhiNC

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2009 Golf6 1.6 Trendline - Grafit Mavi --- 2015 Seat Leon 1.2 TSI Style Emocion Kırmızı Sunroof
« Yanıtla #2 : 05 Kasım 2014, 09:24:07 »
1000 lira bence çok fazla bir para. Elbette Pioneer için değer ama aracınızı satarken bu değeri üstüne eklemeyecek emin olun. Arabayı satacağınız zaman söküp almanızı öneririm. Ben Golf4 te NAVITECH DTV-8600 kullanıyordum. Aydınlatma renkleri konsola birebir uyuyor. Menüsü güzel. Dokunmatiği iyi. Navigasyonu yok ama zaten ihtiyaç da olmadı. Ses kalitesi de gayet iyiydi. Fiyat olarak uygun da olduğundan şiddetle öneririm. NAVITECH bu işte baya iyi.
CRAFTER TDI 163 ps

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #3 : 05 Kasım 2014, 10:20:54 »
Merhabalar Arkadaşlar,

artık classic teypten kurtulup 6 veya 7 inç double almaya karar verdim. Pioneer avh-x2500 modelini düşünüyorum. Diğer çakma markaların ses kalitesini ve dokunmatiklerini sevmediğim için pioneer almaya karar verdim. ama öncelikle  double kullanan varsa model olarak sizlerinde tavsiyelerini almak istedim. Fiyat olarak da orjianal digicom garantili 1000 lira fiyat aldım çakmasına 800.

ben avh-1550 modelini kullanıuyorum senin baktığın modelden tek farkı bluetooth yok benimkinde.Ses kalitesi ve melzeme kalitesi çok iyidir diğer markalardan yanlız alipine ile kıyaslanabilir hele orjinal teypten sonra pioneer takınca çıkan sese şaşırırsın araban comfortline ise 8 philips hoperlör var resmen kimlik değiştirir..

Çakma lafı yanlış 800tl olan dediğin paralel ithalattır garantisi olmaz yetkili satıcı digicom haricinde ülkeye giren ürünlerdir ben yıllardır pioneer kullanırım  her modelini kullandım hiç digicomdan almadım 1 kerede ufacık bir arıza yaşamadım ben 200 tl fark vermem şahsen sen bilirsin tercih senin.

Foto ekliycektimde sitenin kendi upload özelliği yalan olmuş gibi.

« Son Düzenleme: 05 Kasım 2014, 10:25:21 Gönderen: rene »

Çevrimdışı edincol

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Polo 6N2 - AKK - Comfortline
« Yanıtla #4 : 05 Kasım 2014, 10:41:22 »
gorsel.vwtr.net/foecarse/ adresine yükleyip eskisi gibi linleri paylaşarak gönderiye ekleyebilirsiniz.
« Son Düzenleme: 05 Kasım 2014, 10:41:42 Gönderen: edincol »
Akıl yaşta değil baştadır.

Çevrimdışı mc_exrem

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: G0LF MK IV 2bin1 1,6 SR Lpg White
« Yanıtla #5 : 05 Kasım 2014, 12:50:41 »
ben avh-1550 modelini kullanıuyorum senin baktığın modelden tek farkı bluetooth yok benimkinde.Ses kalitesi ve melzeme kalitesi çok iyidir diğer markalardan yanlız alipine ile kıyaslanabilir hele orjinal teypten sonra pioneer takınca çıkan sese şaşırırsın araban comfortline ise 8 philips hoperlör var resmen kimlik değiştirir..

Çakma lafı yanlış 800tl olan dediğin paralel ithalattır garantisi olmaz yetkili satıcı digicom haricinde ülkeye giren ürünlerdir ben yıllardır pioneer kullanırım  her modelini kullandım hiç digicomdan almadım 1 kerede ufacık bir arıza yaşamadım ben 200 tl fark vermem şahsen sen bilirsin tercih senin.

Foto ekliycektimde sitenin kendi upload özelliği yalan olmuş gibi.
Sana uyacağım garantisiz de olsa navigasyonlu modelini alcam. Kısmet artık
« Son Düzenleme: 06 Kasım 2014, 00:44:36 Gönderen: mc_exrem »
Ekrem KILIÇER