Merhabalar Arkadaşlar,
artık classic teypten kurtulup 6 veya 7 inç double almaya karar verdim. Pioneer avh-x2500 modelini düşünüyorum. Diğer çakma markaların ses kalitesini ve dokunmatiklerini sevmediğim için pioneer almaya karar verdim. ama öncelikle double kullanan varsa model olarak sizlerinde tavsiyelerini almak istedim. Fiyat olarak da orjianal digicom garantili 1000 lira fiyat aldım çakmasına 800.
ben avh-1550 modelini kullanıuyorum senin baktığın modelden tek farkı bluetooth yok benimkinde.Ses kalitesi ve melzeme kalitesi çok iyidir diğer markalardan yanlız alipine ile kıyaslanabilir hele orjinal teypten sonra pioneer takınca çıkan sese şaşırırsın araban comfortline ise 8 philips hoperlör var resmen kimlik değiştirir..
Çakma lafı yanlış 800tl olan dediğin paralel ithalattır garantisi olmaz yetkili satıcı digicom haricinde ülkeye giren ürünlerdir ben yıllardır pioneer kullanırım her modelini kullandım hiç digicomdan almadım 1 kerede ufacık bir arıza yaşamadım ben 200 tl fark vermem şahsen sen bilirsin tercih senin.
Foto ekliycektimde sitenin kendi upload özelliği yalan olmuş gibi.