1988 model golf 2 1.6 otomatik vites alınırmı_?araç budur fikirlerinizide belirtirseniz sevinirimhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-88-golf-otomatik-acil-fiyat-dustu-kacmaz-178665511/detay
bu fiyata alınırmı otomatik vites çok sorun çıkarırmı yada yakıt aşırımı olur birde aracın resimlerina bakarak yorum yapabilirseniz sevinirim
Bende 6 yıla yakındır Golf II otomatik kullanıyorum yeni arabaların yakıt değerleri ile kıyaslama yaparsan arabalarımızı görmek istemeyiz ama ayrı bir sevimlilik var birazda serde eskicilik oldu mu adını ister nostalji koy istersen falan filan:D 15 lt gazda benzinde de nasip olmadı bir türlü ama o da 12 13 litre civarı...
Son zamanlarda hesaplamadım ama benzinde 8-9 litre civarı yakıyordu, senin aracın değerleri çok yüksek.
hocam hiç şanzıman yağı değiştirdiniz mi ben benim canavarın otomatik şanzıman yağını değiştirmek istiyorum bir kişi mobil 220 koy dedi bizim araçlar dexron 2d sınıfına giriyormuş
Şanzıman yağı değiştirmiyorum belli aralıklarla kontrol edip ekliyorum çünkü keçeden kaçırıyor.Şanzımanı indirip keçeyi yaptırana kadar bu şekilde idare edeceğim.Marka olarak ben de mobil kullanıyorum fakat hangisi hatırlamıyorum. Mobil'in sitesindeki yağ bulucudan uygun yağı öğrenebilirsin.