Satılık Porsche...
Adam gazete okurken bir ilan görür: "50 DOLARA SATILIK PORSCHE".Adam gözlerine inanamaz "ne bu ya şaka mı yapıyolar" der,ilandaki adrese gidip öğrenmek ister.Evin kapısını çalar,kapıyı bir kadın açar,adam gazetedeki ilanı göstererek "arabayı görebilir miyim?" diye sorar.Kadın "tabi ki" deyip adamı arabaya götürür.Resmen gıcır gıcır muhteşem bir Porsche."ya insan böyle bir arabayı nasıl 50 dolara satar,acaba bir arızası falanmı var?"diye düşünür adam ve bir test sürüşü yapmak ister.Kadın ona da "tabii" der.
Adam test sürüşünü bitirir.Araba tek kelimeyle mükemmeldir.Adam sonunda dayanamaz ve kadına sorar.
-Hanımefendi bu muhteşem arabayı 50 dolara satmak istediğinize emin misiniz.
- Elbette eminim.
-Kusura bakmayın ama çok merak ettim neden böyle bir arabayı bu kadar komik bir fiyata satıyorsunuz.Kadın anlatayım der.
-Kocam dün sekreteriyle kaçtı.Bana da şu notu bırakmış diyerek adama bir kağıt uzatır.Adam kağıdı okur.Kağıtta şunlar yazılıdır."Karıcığım biliyorum bana çok kızacaksın ama sonunda gerçek aşkı buldum ve onunla buradan gidiyoruz.Hiç "ben ne olacağım" diye dırdır etmeye kalkma.Herşeyi senin üzerine yaptım.Evi de eşyaları da istemiyorum,sadece Porsche mu sat ve parasını bana gönder."
(Alıntıdır)