ben golf 7 comfortline kullandım kardeşim ama leon uda inceledim motor 1.2lerde veriler tamamen aynı hem performans hemde tüketim. Performans olarak ara hızlanmaları 1.6dan çok daha iyi tüketimse bi o kadar düşük. 1.6ile 11litre yaktıgım yolda 7 litre yaktı. benim beklediğim bi para var o tek parçada gelirse sıfır alıcam 1.2 golf comfortline manuel 58.000 leon fr 1.4 140hp 60.000 leonda ekstra led paket+sunroof+17 jant standart fr donanımda olursa muhtemelen bende leon alıcam bakalım hayırlısı.
Ara hızlanma karşılaştırmasını Golf4 e göre mi yorumladın abi? Şu yüzden soruyorum;
Golf6 nın Hitler motoru Golf4 ün Hitler motorundan çok daha iyi açıkçası.
Golf4 daha hantaldı. Golf5 ve Golf6'da Hitler motorun sıkıştırma oranı arttırılmış . Sanırım bu nedenle araç daha seri. Tork grafiği biraz daha iyi gibi geldi bana. Ayrıca şanzıman oranları da değişmiş onun da etkisi olabilir.
Geçenlerde Seat bayisine gidip eski 1.2 TSI motor DSG Ibiza kullandım keyifliydi.Ama Hitler ile yanyana kalkış yapıp denemek lazım ne kadar fark olduğunu anlamak adına. Aslında Leon kullanmak için gitmiştim ama 1.2 TSI test aracı yoktu. İlk bulduğum fırsatta Golf7 ya da Leon kullanıcam.