Gönderen Konu: acil yardım arkadaşlar  (Okunma sayısı 2096 defa)

Çevrimdışı yusufss

• Profili Görüntüle
acil yardım arkadaşlar
« : 02 Aralık 2014, 18:36:09 »
arkadaşlar 2001 model aracımda wegfahrsperre aktiv arızası veriyor aracta immo iptal edildi
fakat hala bu arızayı veriyo başından bu arıza geçen varmı ? yardıma ihtiyacım  var

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
Ynt: acil yardım arkadaşlar
« Yanıtla #1 : 05 Aralık 2014, 16:34:39 »
yanlış bilmiyorsam konfor beyninden kaynaklı bir arıza. tedavisi var mı bilmiyorum. organ nakli gerektirebilir.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 08 Aralık 2014, 13:09:38 »
yanlış bilmiyorsam konfor beyninden kaynaklı bir arıza. tedavisi var mı bilmiyorum. organ nakli gerektirebilir.
nakil zaruri gibi :)

Çevrimdışı yusufss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 13 Aralık 2014, 19:04:08 »
neyin değişmesi gerekebilir elektrikçi kilometre saatinin değişip denenmesi lazım dedi ama çıkma saatler iyi para
ve sorunun tam düzelceğine garanti vermiyo  :'( denemek lazım diyo napcamı  bilemedim

Çevrimdışı ilGhiNC

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2009 Golf6 1.6 Trendline - Grafit Mavi --- 2015 Seat Leon 1.2 TSI Style Emocion Kırmızı Sunroof
« Yanıtla #4 : 13 Aralık 2014, 20:15:36 »
Öncelikle geçmiş olsun.  :( Size tavsiyem arabanızı rastgele insanlara teslim etmeyin. Bir işten anlamadıkları halde şunu değiştircez bakıcaz şöyle yapcaz vs diyip duruyorlar.  :-\ Aracın VAGCOM a bağlanıp arıza kaydının okunması gerekiyor. Hangi şehirde yaşadığınızı söylerseniz, yardımcı olmaya çalışır mutlaka bir üyemiz.
CRAFTER TDI 163 ps

Çevrimdışı okaykay_1

• okay kaygusuz
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 1.9TDİ + yazlım mk4
« Yanıtla #5 : 14 Aralık 2014, 12:05:08 »
neyin değişmesi gerekebilir elektrikçi kilometre saatinin değişip denenmesi lazım dedi ama çıkma saatler iyi para
ve sorunun tam düzelceğine garanti vermiyo  :'( denemek lazım diyo napcamı  bilemedim
sigortalara bak kardesim sen yaa ne saatiymiş kafasına göre deneme yanılma yöntemi uyguluyorlar yok araba kalması lazımmııs yok degişmesi lazım usta kalmamıs benm mk3 gelmişti öyle bişy basıma banada öyle dediler sonra baska yere götürdüm sigortadan biri yanmıs hepsi bu
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi