Gönderen Konu: yardım!!!!  (Okunma sayısı 6571 defa)

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
Ynt: yardım!!!!
« Yanıtla #14 : 10 Aralık 2014, 09:53:44 »

Ustad eline sağlık bu vuruntu normalmi o zaman

bizim standart konfor yaylarıyla son derece normal.

ustam acar helezyonu uzatmış ve kısaltmışsın ağzına sağlık güzel anlatım olmuş benden tam not yıldızlı 5  :tamamdir

teşekkürler.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 99 GOLF MK IV AUT.
« Yanıtla #15 : 10 Aralık 2014, 22:22:48 »
baskı balata değil. öndne çekişli araçlarda normal bir durum bu özellikle ıslak kaygan veya mıcır gibi yol tutuşunu azaltan etkenlerin olduğu durumlarda lastik çok kolay patinaja düşer. fakat yol şartı standart olmadığından bir yerde tutuşu yakalar. bu esnada lastiği yola çekerek helezonu uzatır. sonra helezon çeker. lastik yol tutuşu kaybeder. helezon direncini kaybedince lastik yeniden çeker helezon uzar. sonra tekrar kısalır. tabi bu uzamalar kısalmalar esnasında tak tak tak diye arabanın ön kısmına alttan vuruluyormuş gibi ses gelir.

Güzel bir açıklama olmuş;peki çukurlardaki veya tümseklerden geçerken ki vuruntu neyden kaynaklanıyor olabilir;amortisörü,tepe takozunu,tabla burçlarını değiştirdim kesilmedi...

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 11 Aralık 2014, 12:16:30 »
direksiyon kutusundan

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 11 Aralık 2014, 13:24:40 »
ama mesela sol tarafla girdim mi çukura:göğüsün solu,sağ tekerle girince sağ köşe vuruyor çok fena...direksiyon kutusunda nasıl bişe olabilir maliyetli midir?

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 15 Aralık 2014, 12:21:58 »
ama mesela sol tarafla girdim mi çukura:göğüsün solu,sağ tekerle girince sağ köşe vuruyor çok fena...direksiyon kutusunda nasıl bişe olabilir maliyetli midir?

valla benim sağ taraftan geliyor amortisör takoz ne varsa hepsini değiştirdim ancak arızanın kutuda olduğunu öğrendim.biraz maliyetli bi iş.herkes yapmıyor usta bulamadım bizim burda bursaya git diyorlar.burcların ikiside gidikse ondan da gelebilir hem sağdan hem soldan.bunların burçları var ve contaları bunlar değişiyormuş.350-400 tutar dedi bende durakoysun diye bekliyorum.

Çevrimdışı emirdede

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 15 Aralık 2014, 15:55:36 »
burçları değiştirdim ben.ama direksiyon işine girmek istemiyorum...adamlar amortisördendir dedi değiştirdim aynısı boşuna 300 lira para verdik

Çevrimdışı by_tata

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 15 Aralık 2014, 16:02:38 »
Dingil burclarini degistirince arka tarafta bir degisiklik oldu mu cukarlara girildiginde sert tepkimelerde v.s bir degisiklik ?

Çevrimdışı mustafaözen

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 16 Aralık 2014, 10:29:40 »
askı rotu z rot ve viraj demir lastiklerini değiştirmediysen değiştir,faydasını görürüsün