Türkiye denyolarla dolu be abi takmamak lazım böyleleri...Bu konu açılmışken başımızdan geçen bir olayı anlatayım..Geçen gece kısaları yakmış normal bir suratle seyrediyoruz..Baktık çevirme var polis aldı bizi sağa buyrun dedik 'neden uzunlarla gidiyorsunuz dedi' halbuki biz kısalarla gidiyorduk önce uzunları yaktı polis sonra kısaları ve şimdi kısalar yanıyor dedi ... bu yüzden sanırım 50 ytl ceza yedik...Ülkede böyle polislerde var iyi bir sopayı hakediyorlar
arkadaslar onunuzdeki ve arkanizdaki insanlari rahatsiz etmeden aracinizin her turlu ozelligini kullanin derim
kısalar yandığı halde uzunlar yanıyo diye ceza yedik
Arkadaslar hakikatten de Turkiye yollarinda oyle akli basinda olmayan insanlar varki, sehir icinde aksam karanliginda uzunlari yakip gidenlerle dolu ortalik, bence hic ugrasmayin, ya hizinizi arttirip ondan uzaklasmaya gayret edin yada birakin gitsin kendi basini yesin sis farina gelincede, arac icin guzel estetik, uzun yollarda ozellikle geceleri co pilot vazifesi goruyor, gercektende karanlikta cok faydali, bircok fabrika cikisi aracta on sis lambalari arka sis lambalariyla paralel yaniyor, gercektende gece arka sisler cok goz aliyor, uzun yakip uyariyorsunuz ama insan olan anliyor en yakin arkadasim askerden terhis olacagi gunun birgun once gecesi yola ciktim Balikesir susurluka gitmek icin, Hyundai Satrex munubus kiralayarak 7-8 kisi dolduk araca ve yola koyulduk, vakit bollugu yuzunden korfezi karadan gecelim dedik, golcuk yolunda zifiri karanlik neticesinde bende asildim sislere, bir baktim yolun ortasinda polis cevirdi beni, ehliyeti ve ruhsati istedi, ruhsati verirken aracin kiralik oldugunu ve askerden arkadasimizin terhis olacagini supriz icin onu almaya gittigimizi soyleyince sislerini kapatip yoluna devam edebilirsin dedi, sagolsun, ceza da kesebilirdi fakat sisleri yakmamin sebei hakikatten yolu hic goremememdi, bu yolculuktan sonrada yemin ettim birdaha gece karanliginda golcuk yoluna girmeyecegim diye ve hicte girmedim velhasil kelam arkadaslar onunuzdeki ve arkanizdaki insanlari rahatsiz etmeden aracinizin her turlu ozelligini kullanin derim ben, ama once herkeze saygi diyorum
Geçen akşam tünelin içinde egzos patlattım. Arkaya bir baktım, millet 15-20 metre geriden takip etmeye başladı. Ben bu özelliği arasıra kullanıyorum. Rahatsız etmiş olmuyorum demi?
Deniz yanilmiyorsam 2 sene olcak nisan ayinda, mutlaka degismistir ama inan o igrenc geceden sonra birdahada o yola giresim yok
egzos patlatmayi kontak acip kapayarak yapiyorsan ben birdaha yapma derim baskada birsey demem sana Ibrahim, arac icin oldukca sakincali bir hareket...
Seyyar radar çıktı bilginize otoyolda mobil denetim.Artık durdurmak yok cezalar adrese yollanacak ve oto yollarda sabit radar yerine trafiğin içinde radar olacak.